Reacties voor: Filmsectie in Nederlandse iTunes Store nu ook zichtbaar

In de Nederlandse iTunes Store is nu een filmsectie opgenomen, waarmee je makkelijker door het aanbod kunt bladeren. De films zijn onderverdeeld in categorieën, er zijn HD-films, Disney-film, film-hitlijsten en topfilms.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Eindelijk! 😀

  2. Betekend dit goed nieuws voor de Apple TV in nederland?

  3. was gister aan het bekijken en zag bij de info bij sommige films dat er Nederlands ondertiteld werd..

  4. WOOOOHOOOOOOOOOOOO was uiteraard al mogelijk met een US iTunes account, maar dat geklooi met iTunes giftcards op de daarvoor bestemde websites kopen is nu dus ook over 😀 + op zich ook prettig dat er NL ondertiteling is, sommige films waar veel accenten in voorkomen zijn soms moeilijk te volgen

  5. Top met nl ondertiteling hoop ik

  6. Zijn er ook tv series te huur ?
    De nieuwe castle ?

  7. en de movies zijn ook al op de appleTV verschenen!

  8. Ik woon in Vlaanderen en bij mij zijn al die films met Franse Audio en alle uitleg etc staat ook in het Frans. Hoe krijg ik dat in godsnaam goed. (Engelse Audio en Nederlandse Uitleg) ?

  9. Het is niet opvallend natuurlijk dat er in de Belgische iTunes store twee aparte secties zijn, voor resp. Nederlands-talige en Frans-talige films. Wel opvallend is dat het Frans-talige aanbod opmerkelijk veel groter dan het handjevol Disney films in de Nederlands-talige sectie…

  10. Gisteren eerste film gekocht en gedeeltelijk bekeken met Nederlandse ondertitels. Top!

  11. Erg mooi allemaal maar wat is het belachelijk duur, absurd gewoon. Als een film rond de € 3,00 zou kosten wil ik hem nog wel kopen maar huren voor € 3,99 of kopen voor € 13,99 of zelfs € 16,99 zie ik niet zo zitten en zo worden we toch weer naar de Torrents gejaagd omdat de entertainmentindustrie simpelweg veel te veel voor content vraagt. Jammer. Gemiste kans.

  12. Nu alleen de Apple-TV 2 nog hier beschikbaar komen, of de 4e gewoon de Apple TV 3 wereld wijd beschikbaar stellen?

  13. @Peha: De entertainmentindustrie zal natuurlijk nooit direct in het begin al laag inzetten… Geef het tijd… De markt bepaalt uiteindelijk voor een groot deel de prijs. Daarnaast is eea natuurlijk ook afhankelijk van uitkomsten van rechtzaken inzake (il)legaal downloaden en acties die hierin genomen zullen worden.
    Uiteindelijk blijft het een onhoudbare situatie dat films die soms nog niet eens in onze bios draaien, al in uitstekende kwaliteit te downloaden zijn.

  14. Nee precies, lekker blijven downloaden tot ze die maffia-prijzen afschaffen 😉

    Ik zou zeggen, download 100 films in een weekje en dan ben je maanden zoet.

  15. Of zou het kunnen zijn dat die “Mafia-prijzen” (het zijn jouw woorden, niet de mijne…) bestaan en zo hoog zijn omdat er nog altijd massaal illegaal gedownload wordt. Ieder product, of het nu films op internet, ketchup of tandpasta is wordt goedkoper zodra er meer van gekocht wordt (les 1 uit ieder economie studieboek)…. O ja, ik vind natuurlijk de iTunes prijzen belachelijk hoog, daar niet van. Een online prijs die praktisch gelijk is aan de fysieke DVD prijs in de winkel is een onjuist marketing beleid….

  16. @HugoW: De entertaimentindustrie heeft zich vanaf het LP-tijdperk nooit aangepast. Naar mijn idee moeten prijzen juist lager worden nu de distributie veel goedkoper is en er veel minder materiaal gebruikt wordt (Hoesjes, boekjes, etc.). Ik ben best bereid een film te kopen als deze 2 a 3 euro kost en ik denk met mij veel meer mensen.

  17. Origineel geplaatst door justw1n
    Zijn er ook tv series te huur ? De nieuwe castle ?

    Geen series 🙂
    Ik verwacht niet dat die er ooit komen, want daar is in Nederland te weinig publiek voor denk ik. Kunnen ze niet genoeg winst op maken (als ze er al winst op zouden maken).

  18. Origineel geplaatst door Remco
    Geen series Ik verwacht niet dat die er ooit komen, want daar is in Nederland te weinig publiek voor denk ik. Kunnen ze niet genoeg winst op maken (als ze er al winst op zouden maken).

    Tv is het enige dat me interesseert in Itunes, das ook het enige dat ik download. De films mogen ze houden, die wil ik origineel op dvd hebben! Verder vind ik de prijzen nog iets te duur, dezelfde prijs als een daadwerkelijke dvd vind ik niet fair, maar ja das downloaden ook niet. Het is iig een goed begin. Ben nog niet om wbt Apple TV, vooral niet zolang er geen series te downloaden zijn via ITunes.

  19. Erg mooi, eindelijk!, heeft veel te lang geduurd, maar dat is toe te rekenen aan de arrogantie v. Platen & media ‘bonzen’.. Alleen kijk je dezelfde films via Ziggo & UPC inmiddels voor zo’n 3 – 4 euro… :-/

    Omlaag die prijzen, dan ga ik er vaker gebruik van maken dan die pulp op de NL televisie..

  20. Als er TV series te huur en/of te koop komen, met of zonder ondertiteling. Dan gaan ze echt geld verdienen (aan mij iig wel).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.