Reacties voor: Filmreview Steve Jobs: meer dan de zoveelste Jobs-vertelling

'Steve Jobs' vertelt het verhaal over Apple's oprichter op een originele manier. Drie keer krijgen we een kijkje achter de schermen vlak voordat Jobs een van zijn beroemde Keynotes geeft. Wij zagen de film alvast en bespreken hem uitgebreid in dit artikel.
Lars Paymans -

Reacties: 14 reacties

  1. ALWEER een Steve Jobs film?!
    Ze hebben meer films van Steve Jobs gemaakt dan Michael Jackson ‘The king of Pop’.

  2. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de film en als deze film draait ga ik erheen.

    Ik heb gisteravond (bij 007-film) voorstukjes van gezien. Krachtige mooie trailer, alleen ik ben van uit eigen mening dat ik Ashton Kutcher uit “Jobs” van 2013 een betere vergelijking (manier van lopen en uitstraling etc) met Steve Jobs heeft dan deze acteur. Ik vooroordeel de film niet overigens omdat ik ‘m niet gezien heb, heb alleen een gevoel bij bij deze acteur. Naja beetje lastig te verwoorden hoe ik het echt bedoel zonder kort door de bocht te zijn😉😜.

    Niettemin ik ga zeker naar deze film toe. Ik ga overigens ook te weinig naar de bioscoop 😂. Ben wel erg benieuwd.

  3. Begint een beetje vermoeiend te worden, of is hij heilig? 

  4. Van mij mogen er gerust nog een paar films komen nog genoeg te vertellen en een erg interessant persoon

  5. Ik dacht dat de eerste van de drie de aankondiging van de originele 128k Mac was, niet van de Apple 2?

  6. gisteravond gezien…. schitterend echt schitterend… die twee, Fassbinder en Winslet zijn inderdaad geniaal, maar ook Jeff Daniels als Sculley is prachtig. Het is zeker geen allesomvattende biografische film, inderdaad niet meer dan die drie product presentaties, maar het geeft wel heel goed de filosofie van apple weer en Job’s denkwijze. Gesloten systemen… design en ontwikkeling als kunstvorm, wij weten wat mensen willen voordat ze het zelf weten.
    Ik snap dat de familie van Jobs zo tegen deze film is want hij doet bepaald niet mee aan de heilig verklaring van Jobs. Het is geen leuke man, meestal geobsedeerd door dingen als zijn eigen gelijk. Hij geeft geen ruk om wat andere mensen over hem denken en is bij tijd en wijle simpelweg rancuneus.
    Maar het levert echt een prachtige film op…

  7. Origineel geplaatst door yocko
    gisteravond gezien…. schitterend
    Ik snap dat de familie van Jobs zo tegen deze film is want hij doet bepaald niet mee aan de heilig verklaring van Jobs. Het is geen leuke man, meestal geobsedeerd door dingen als zijn eigen gelijk. Hij geeft geen ruk om wat andere mensen over hem denken en is bij tijd en wijle simpelweg rancuneus.
    Maar het levert echt een prachtige film op…

    Als ik alle boeken moet geloven die ik heb gelezen over Jobs is het een passende beschrijving btw waar heb je deze film gezien ??

  8. Origineel geplaatst door Lucas / MrMovie: Hier vind je alle speeltijden.

    . Bedankt ! Deze film ga ik zeker even kijken dit weekend , als niet elke zaal vol / uitverkocht is 😁

  9. Niet aangekondigd in de gidsen, maar toch vanavond op RTL 7: nòg een Steve Jobs film (“Jobs”, de versie met Ashton Kutcher uit 2013)

    Met een beetje geluk dus binnenkort ook op RTL XL te kijken?!

  10. Dank voor deze review. Lijkt me idd een originele en boeiende invalshoek, moet ik ook maar gaan zien.

  11. Ik heb m een paar weken terug in de sneak gezien. Ik vond t net een dr Phill episode. Het zijn meer menselijke interacties en emoties, lees: geschreeuw dan een vertelling van het verhaal rond Apple. Vermoeiende bijna 2 uur. Prima acteerwerk overigens, maar het gaat meer om de relaties tussen mensen dan Apple producten. En zou Jobs hebben gewerkt bij een normaal bedrijf of in een andere sector, dan zat zn kop na 2 weken al tussen een bankschroef.

  12. Origineel geplaatst door Lucas / MrMovie
    Hier vind je alle speeltijden.

    Origineel geplaatst door roblamper
    Bedankt ! Deze film ga ik zeker even kijken dit weekend , als niet elke zaal vol / uitverkocht is 😁

    Wat natuurlijk echt niet zo is, film heeft het in het buitenland erg slecht gedaan, dat gaat hier in Nederland niet ineens veranderen.

  13. Ik ben er net naartoe geweest. Geweldige film. Niet overtuigd waarom deze per se beter is dan Jobs. Ik vind jobs in ieder geval leuker, en deze serieuzer en gaat voornamelijk over ruzie. Aan het einde komt het gelukkig toch goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.