Reacties voor: Film.nl laat je zien waar je legaal films kunt kijken en streamen

Met de dienst en app van Film.nl kun je zien waar je legaal bepaalde films en tv-series kunt streamen en kopen. De app werkt samen met allerlei bekende diensten, zoals Netflix, Videoland, Pathé en iTunes.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Een heel onoverzichtelijke app. Verspringt steeds weer naar het begin met scrollen tussen films.
    Geen top 10/20/50 notering. Alles staat door elkaar.

    Ben er tot nu toe niet enthousiast over.

  2. Heel leuk. Maar laat film.nl liever een service aanbieden zodat ik bij de verschillende aanbieders gewoon alles all-in kan kijken a €14,99 per maand.

    Weet zeker dat ze dan torrents en usenet de pas afsnijden.

  3. Handig zo’n app die bevestigd dat je alleen illegaal kunt kijken.
    Ik vind Quantico namelijk wel een goede serie, maar daarvoor zijn weer geen bronnen beschikbaar.

  4. Ik heb een abo op netfilx , ik ga niet ook nog een abo op een andere dienst nemen om daar series te kunnen kijken. De filmindustrie moet hun zinnen eens op iets zetten zodat dat ook werkt met 1 dienst. Beetje zoals Apple music of spotify nu ook doe, die bieden beide bijna alle muziek aan.

  5. Het is handig dat je tot op aflevering niveau van een serie kunt kijken waar iets beschikbaar is, maar de beschikbaarheid is op serie niveau. Als voorbeeld, wanneer je naar Seizoen 6 van Homeland navigeert geeft de app aan dat deze beschikbaar is op Netflix. Dit is echter niet het geval. De eerste 5 seizoenen zijn wel beschikbaar op Netflix.

  6. Leuk, dan heb je straks 5 abonnementen op filmproviders zoals Netflix, Videoland, etc. en ben je dus veel geld kwijt aan diensten voor misschien 1 of 2 films… Wederom een plan dat niet gaat werken, van bedrijven die niet kunnen accepteren dat de wereld veranderd is. Kom gewoon met 1 service/dienst voor een vast bedrag waar je vrijwel alle films/series kan kijken.

  7. Origineel geplaatst door Jeroen
    Handig zo’n app die bevestigd dat je alleen illegaal kunt kijken.

    Ik vind Quantico namelijk wel een goede serie, maar daarvoor zijn weer geen bronnen beschikbaar.

    Inderdaad, de eerste zoekactie gaf bij mij ook een 0 resultaat … 🙁

  8. Pruts app. Afgelopen zaterdag Jadon Bourne via Pathé thuis gekeken. Deze app geeft doodleuk alleen Videoland als optie. Als je serieus wilt dat mensen van betaalde diensten gebruik gaan maken zorg dan dat het werkt.

  9. @Mark: dat gaat helaas nooit lukken omdat je zit met licenties van films.

  10. Origineel geplaatst door Sandertje
    Pruts app. Afgelopen zaterdag Jadon Bourne gekeken via…

    Wie?

  11. Origineel geplaatst door Roelof
    @Mark: dat gaat helaas nooit lukken omdat je zit met licenties van films.

    Dat was met muziek voorheen ook zo en zie nu. Bijna alle maatschappijen in één app (spotify en Apple music). De eerste die het voor elkaar krijgt gewoon alle films en series bij elkaar krijgt heeft een winnaar in handen!

  12. Origineel geplaatst door Sandertje
    Pruts app. Afgelopen zaterdag Jadon Bourne gekeken via…

    Origineel geplaatst door WvB22

    Wie?

    Da’s de broer van Jason.

  13. Deze app slaat echt nergens op. Vertel mij alsjeblieft de toegevoegde waarde? Het wordt tijd dat de film industrie radicaal veranderd. Waarom moet eerst een film in bioscoop? Zet het gelijk online via legale streamingsdiensten. Het is het echt in stand houden van een hele industrie, namelijk de bioscopen en het 2x verdienmodel, waarbij je eerst naar de bios moet om het vervolgens daarna op een dvd/blu-ray te kopen. Als dit veranderd dan is deze ubocht app ook niet meer nodig. Mensen die illegaal downloaden zijn niet slim bezig, want hebt zulke goeie legale alternatieve en ik ben wel voorstander dat een producent en de overige makers er wel voor betaald krijgen. Maar filmwereld, waarom eerst in de bioscoop?????? Zet het gelijk online, neem een voorbeeld aan Netflix met hun nieuwe series en films.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.