Reacties voor: Film in 360 graden met Dot op de iPhone

Het nieuwe Kickstarter project Dot kan een lens voor de iPhone 4 op de markt brengen die de telefoon in 360 graden laat filmen. Alle beelden worden geregistreerd en kan je vervolgens terugkijken in de video.
Lees het complete artikel → Film in 360 graden met Dot op de iPhone
Bart Breij -

Reacties: 13 reacties

  1. Vet hoor

  2. Wederom fantastisch verzonnen!!!!

  3. Moet je nu niet altijd je iphone ondersteboven houden om reacht te filmen?

  4. Dát is vet! Zo kun je nooit iets missen met filmen, want als ik het goed zie (zo zonder geluid) kun je na het opnemen nog steeds rondkijken, toch?
    Ik zou het zo willen! Geen idee waar ik het voor ga gebruiken, maar is gewoon een vet hebbeding 😉

  5. Hoe bruut is dit!!

  6. Dit lijkt net hetzelfde plastic lensje te zijn dat je gratis bij een Sony Bloggie kreeg vorig jaar.

    Ziet er leuk uit, maar is uiteindelijk niet echt veel waard: je maakt een soort grote donutvormige film, die dan in software rechtgetrokken wordt.

    De resolutie ervan is heel erg laag, en de goedkope lens geeft ernstig vervorming. Rommel. Wel leuk voor eventjes, maar toch: rommel.

  7. Lijkt me erg leuk om een les op te nemen en later na te kunnen kijken wat er allemaal precies gebeurde..

    Prachtig verzonnen!

  8. 55 euro heb ik er wel voor over..

  9. Goed voor het opnemen van een voetbalwedstrijd…

  10. Kijk eens naar de dame op 1.25min. Het kan zijn dat ze onhandig is maar met de GoPano Micro houd je de telefoon gewoon recht op.

    Correct me if I’m wrong maar met de Dot ben je bijna altijd gedwongen je iPhone neer te leggen. Face down. Niet echt handig voor als je wilt zien wat je filmt.

  11. Ik heb de GoPano Micro besteld een tijdje terug. ze zijn nu druk bezig om die te maken. Als het goed is, ontvang ik die in 1 a 2 maanden. De GoPano lijkt me wel makkelijker te bedienen dan deze, aangezien je hier het scherm niet kan zien en je de iPhone op een onnatuurlijke manier moet vasthouden. Je gaat hem niet altijd neerleggen… En als je de GoPano op een vaste plek wilt hebben, is er altijd wel een manier om de iPhone rechtop te zetten (desnoods tussen een paar boeken :P) Deze Dot lijkt me dus minder handig dan de GoPano.

  12. Ik lees helemaal niks over foto’s. Is toch ook mogelijk neem ik aan?

    Dit lijkt me een ideale manier om eindelijk eens in één keer een 360 graden panoramafoto te kunnen maken. Bovendien is de resolutie dan ook hoger dan bij video.

  13. Nu nog zoiets voor m’n 3GS…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.