Reacties voor: Fever Scout-pleister vertelt of je kind koorts heeft

Fever Scout is een flexibele thermometer-pleister waarmee je de temperatuur van je kind voortdurend kunt volgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Erg interessant idee! Ben wel benieuwd hoe het zit met de plak die de pleister op de huid vasthoudt. Je krijgt bij het product 10 plaklaagjes, geen idee hoe lang die meegaan en of die nog speciale eigenschappen hebben (om de temperatuur door te kunnen zenden naar het apparaat).

    Als het werkt zoals geadverteerd hoop ik dat er meer bedrijven dit soort dingen gaan maken en ook in Europa uitbrengen. Dit product (de pre-order) is helaas alleen nog voor de US.

  2. Ik gebruik mijn vingers, neus en ogen om te zien of mijn kind koorts heeft. Ik zie direct of de koorts te hoog wordt, daar heb je helemaal geen thermometer voor nodig. Want of je kind nou 38.5 of 39.5 heeft, de behandeling is hetzelfde. Hoezo, overbodig bangmaakproduct.

  3. Lekker accuraat ook, meten via de huid. Bovendien mag een kind als het niet al te ziek is rustig een paar dagen koorts hebben, zit thuisarts.nl. Paniekproduct!

  4. Hoever zijn ze met de plaktattoos? Dat lijkt me wel wat. Ik kan het nergens terugvinden.

  5. @alchemist: niet iedereen heeft jouw geweldige kwaliteiten he. En alsof dit product kinderen bang zou moeten maken. verder een goede ontwikkeling voor het monitoren van zieke kinderen (mensen)!

  6. De zigzag thermometer is steeds terug te gebruiken. De pleisters dienen enkel om de Fever Scout te bevestigen bij hernieuwd gebruik. Elke pleister kan tot 5 dagen gebruikt worden. Dit is een heel eenvoudige toepassing. Maar wat dacht U van gebruik bij kankerpatiënten (chemotherapie), sepsis (ziekenhuisinfectie), leukemie, fertiliteit…Samen met Vivalnk hebben wij twee jaar aan de ontwikkeling gewerkt van deze pleister.

  7. Afgelopen weekend hebben wij te horen gekregen dat onze zoon van 8 jaar hartstoornissen kan krijgen als gevolg van koorts. Dit als gevolg van een genafwijking. Wij zijn dus nu erg bang dat hij koorts krijgt in de toekomst en dit niet snel genoeg wordt opgemerkt. De fever scout lijkt nu een enorme hulp daarbij te kunnen zijn. Op welke wijze kunnen wij in het bezit komen hiervan? Het zou ons leven en dat van onze zoon een stuk minder angstiger kunnen maken.

    Ik hoor graag van u

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.