Reacties voor: Een Ferrari met CarPlay: is dit het moment om in te stappen?

Ferrari gaat de nieuwe GTC4Lusso voorzien van CarPlay en ook bij Kia zit Apple's autosoftware er binnenkort bij alle Europese modellen in. Tijd om in te stappen?

Reacties: 9 reacties

  1. Eerst maar eens andere navigatie toestaan, zoals Navigon en TomTom. Voor de rest mag het aantal apps voor Carplay nog wel wat uitgebreid worden, zoals streaming audio en car specific apps als bijvoorbeeld DashCMD.

  2. Dat zijn wel twee uitersten in de autowereld die jullie eruit pikken, zeg!
    Kia en Ferrari, zoek de verschillen 😂😂😂

  3. Voor de smalle beurs… Voor de normale beurs bedoel je?🤑

    Ja vooral meer apps, splitvieuws, films kan niet op en onze aandacht op de weg doen we later. Sorry hoor, erg leuk maar hoe mee info hoe mee je bij moet houden en dus hoe meer je afgeleid bent. Echt een vooruitgang in de veiligheid, of staat je car op de pp om alles even te controleren? 🤔

  4. @Ferryman: De letter K komt niet voor in Ferrari!

  5. Ik hoop nog altijd op een betaalbare oplossing in de vorm van een losse autoradio. Een pioneer van ruim 400 euro vind ik te duur 😛

  6. Gisteren ergens gelezen dat CP niet in de Niro kwam…

  7. Op m’n Golf zit CarPlay maar ik word er niet blij van. Je kan echt niets ermee. Beetje bellen wat muziek en dat was het.

    Je mist navigatie en integratie.

    TomTom zou een doorslag betekenen. Dan pas zou ik overwegen iedere keer op CarPlay te tikken.

  8. @Rob: Jailbroken CarPlay?

  9. Volledig eens met Rob. Ik heb t in mn Skoda zitten, maar zie nog niet echt de meerwaarde in. Als eerste moet Apple het draadloze protocol vrijgeven. Carplay werkt alleen met de kabel in de iphone pffffff(back to 80’s).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.