Reacties voor: Fender Squier Stratocaster: legendarische gitaar met iOS-aansluiting te koop in Apple Store

De Fender Squier Stratocaster gitaar is verkrijgbaar in de Apple Store. Je kunt de Fender-gitaar aansluiten op een Mac of iOS-apparaat zoals iPhone en iPad om opnames te maken met Garageband.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. De legendarische gitaar is de Strat van Fender, niet die van Squire (by Fender). De gitaristen onder ons weten dat dat een heel verschil is hoor! Ook in prijs trouwens..

  2. @Freek: Je hebt helemaal gelijk ik heb zelf een strat USA en die vele malen beter natuurlijk.
    Maar voor de beginner..is dit een leuke gitaar!

  3. Met iOS aansluiting, klinkt raar. Denk dat als je het een “30 pins aansluiting” of “lightning aansluiting” noemt, het de lading beter dekt…

  4. De gitaristen onder ons weten ook dat het gaat om een squier en niet om een squire..deze laatste is een schildknaap en niet een gitaar.. Kom op jongens, even lezen wat er staat!

  5. Ik dacht al 200 ballen voor een Fender; dat kan natuurlijk niet. Dit is idd gewoon zo’n Squire Frut lesgitaar.

  6. Een 3,5 inch” koptelefoon aansluiting?
    Dat is een flinke rakker.
    Das een gat van zo’n 9 cm in je versterker 🙂
    (Red.) Oeps, aangepast.

  7. Het budgetmerk van Fender is Squier. Deze modellen worden onder licentie gemaakt en hebben zodoende een Fender uiterlijk. Ook de productlijn kent grote overeenkomsten, zoals bijvoorbeeld de namen van de modellen (Stratocaster, Precision, Telecaster, Jazz Bazz etc.) Er zijn een wel aantal verschillen, waaronder de elektronica en de keuze van de houtsoorten. Daardoor is de prijs lager, ook vanwege lagere arbeidskosten.

    In 1982 begon Fender met de productie van Squier in de Japanse FuijGen fabriek. De eerste Squierlijn was de JV-serie (Japanese Vintage), gevolgd door de SQ-serie en de E-serie.

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Fender_(merk)

  8. Het is eigenlijk gewoon een USB gitaar, maar wordt geleverd met een USB naar Dockconnector (30 pin) kabel. Hij werkt ook op een gewone versterker, Windows PC en Mac 🙂

  9. Heerlijk dit 🙂

  10. SQUIER!!!!!!! Wanneer past iemand dit aan! 🙂

    En Squiers zijn prima gitaren…. Logisch als je niet kunt spelen je er ook geen goed geluid uit kunt krijgen. Nix mis met SQUIER….

    prutsers..
    (Red.) Aangepast.

  11. Valt wel mee toch? Staan hoogstens 7 fouten in dit artikel

    En het is inderdaad gewoon een degelijke gitaar

  12. Waar blijft de bass versie, liefst een Jazzbass.

  13. Goed bezig….Squire is aangepast… nu nog even niet Fender Stratocaster en Squier Stratocaster door elkaar halen en het is tiptop…! 😉

  14. Een legendarische gitaar is het niet echt, maar wel leuk voor de beginner.

  15. Vreemd genoeg zeggen ze bij de online apple store en apple store Amsterdam nog niet van dit produkt gehoord te hebben. Na uitgebreid zoeken kwamen ze er achter dat het in amerika te koop zou zijn, terwijl ik hier toch duidelijk lees het direct te kunnen kopen in de store. En volgens mij spellen ze squier alleen op deze site verkeerd (wat wel de juiste produktnaam voor ‘deze usb gitaar schijnt te zijn)
    Verder zijn er met de oude squiers zo als ik ze heb gekend (en gehad) niet veel mis. Je kunt ze ook custumizen.., en dan heb je voor weinig geld wel iets leuks

  16. En zo gaat dat voort eh 😉 binnenkort ook haardrogers met iOS koppeling 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.