Reacties voor: FCC’s goedkeuringstraject voor de 3G iPhone

De volgende generatie iPhone kan veel sneller door de FCC worden goedgekeurd dan de originele iPhone. Zeker als Apple dezelfde chip gebruikt, moet de nieuwe telefoon voor eind juli in de winkel liggen.
Lees het complete artikel → FCC’s goedkeuringstraject voor de 3G iPhone
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Een interessant punt hierbij is trouwens wat er gebeurt als Apple de nieuwe iPhone eerst buiten de VS op de markt brengt. Daar is geen FCC-goedkeuring voor nodig (mogelijk wel een andere keuring, maar er zijn misschien landen waar dat ‘geheim’ kan). Het zijn immers vooral landen buiten de VS die op de 3G-versie zitten te wachten.

  2. Als je FCC hebt mag je wereldwijd uitbrengen geloof ik.
    dus ja waarom stressen bij meerdere instanties al het ook bij een vertrouwde kan.

  3. Persoonlijk denk/hoop ik dat de iPhone meteen begin juni of ten laatste einde van de maand beschikbaar wordt. Ik denk dat te veel mensen teleurgesteld zouden zijn met eind juli. Oa ik! De Steve zal wel weer iets speciaals gedaan hebben…

  4. Ik zit hier aan een heerlijk biertje in de zon op de veranda mijn (iTunes) muziek te bedienen (Remote Buddy) die nu door de kamer galmt (Gare du nord) en dit artikel is als thc in m’n sigaret, thx iphoneclub.

  5. …. en van m’n iPhone
    Ja joh, het leven kan zo mooi zijn als je het maar zien wil 😉

  6. @4saus: in EU is in ieder geval een eigen EC goedkeuring nodig. iphoneclub heeft gelijk: Apple kan de iPhone uitbrengen in – bijvoorbeeld – Nederland zonder FCC goedkeuring. Ook voor het verre oosten lijkt me dit scenario van belang.

    Lijkt me een mooi goedmakertje van Apple als ‘we’ hier in Europa de 3G iPhone eerder hebben dan de VS, zodat zij ditmaal op ons mogen wachten en wij ze via eBay een paar van die dingen verpatsen voor de hoofdprijs. 🙂 Oh dream on…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.