Reacties voor: Dit zijn onze favoriete Apple-producten van het afgelopen decennium

Niet alleen het jaar loopt ten einde, ook het decennium sluiten we aan het eind van de maand af. Een goed moment om terug te kijken en onze favoriete producten van de afgelopen tien jaar te kiezen. We vertellen over eigen favorieten met persoonlijke verhalen.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Helemaal eens met het stukje over de iphone 4. Dit blijft toch de mooiste uit de hele reeks wat mij betreft.

    Ook de ipad 2 is hier het meest gebruikte apparaat in huis in de afgelopen jaren. Hij werkt nog steeds.

  2. Voor mij zijn de airpods toch het beste. Nooit verwacht dit te willen maar nu wil ik niet meer zonder. Geniale vondst.

  3. Voor mij de Apple Watch ⌚️ koop elk jaar de nieuwe ( en verkoop de vorige alleen de eerste heb ik nog ) en inderdaad de AirPods 1en 2 en aanstaande maandag komen de pro AirPods ben benieuwd. Gebruik ze ook nog dagelijks op mijn werk en privé.

  4. Nostalgie! iPhone 3GS was mijn eerste iPhone. Fantastisch, die belevenis, ook de eerste kennismaking met Apple.
    Daarna de 4S, de iPad 3 enz. Model van de iPhone 4 serie vond ik revolutionair! Nu, mijn eerste Apple Watch, series 5, opnieuw een ware belevenis, machtig mooi ook. Weetje, Apple is door de jaren heen, wat dit betreft, een way of live geworden. Apple’s producten zijn niet goedkoop, maar ik heb het er graag voor over! Het komende nieuwe jaar wil ik de recentste airpods aanschaffen. Ik kijk er nu al naar uit!
    Ik wil hierbij iedereen bij iCulture hele fijne feestdagen en een fantastisch Apple jaar toe wensen!

  5. Ja inderdaad mooi, EN MOOI FORMAAT graag weer dat formaat of iig het formaat vd 5 serie.
    Laten ze gewoon 3 formaten uitbrengen een kleine een middel en een grote.
    Dan kan ieder zijn favoriete formaat kopen.

  6. @Marcel: Voor mij ook de Apple Watch. Heb ze ook vanaf de originele eerste. Ook elk jaar verkocht. Heb nu de 4 en twijfel of ik wacht op de 6. Mijn iPhone 4 vond ik inderdaad ook prachtig. Die heb ik nog en is onbeschadigd. Doet soms diens als babyfoon.

  7. De iPhone SE (gebaseerd op de 4)
    Gelijk de eerste (en laatste) keer dat Apple zich liet inspireren door wat klanten willen ipv. zichzelf

  8. De iPhone 3GS was mijn eerste Apple product. Verschillende opvolgers gehad, 4S, 5SE en nu de 7. Ook een iMac en MacBook Pro en nog steeds een watch 0. Wel merk ik dat ik wat terughoudender ben geworden met het instappen bij nieuwe Apple producten. Ik vind het allemaal mooi en soms zelfs prachtig maar ik kan mijzelf steeds minder makkelijk overtuigen om relatief veel geld uit te geven voor Apple producten. Ik zal echt wel Apple gebruiker blijven maar doe veel langer met de verschillende producten en ben geen early adaptor meer.

  9. Bijna volledig eens met het artikel al vind ik persoonlijk de iphone X het mooiste toestel wat er ooit gemaakt is.

  10. Oeh, too many good options!
    De iPhone 4 was mijn eerste echte toestel van Apple. Sindsdien nooit meer wat anders echt gewild.
    Ik denk dat de iPad Pro 2018 toch wel bovenaan mijn lijstje staat met favoriete producten, zeker in combinatie met de Apple Pencil.

  11. Wat mij betreft is de Apple Watch het product van het decennium omdat het het enige nieuwe product in een volledig nieuwe categorie is.

    Jullie zijn trouwens wel een jaar te vroeg want het decennium is pas na volgend jaar afgelopen. De jaartelling begon met het jaar 1. Beetje net als al die mensen die op 1 januari 2000 een jaar te vroeg het nieuwe millennium aan het inluiden waren 😉

  12. Eigenlijk vind ik AirDrop ook een hele mooie uitvinding. Als ik er aan denk, dan zie ik altijd weer verblufte gezichten om me heen. Dat het zo eenvoudig is om even iets over te piepen naar een ander, geweldig!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.