Reacties voor: Dit zijn onze favoriete accessoires van 2016 – deel 2

In dit tweede deel van deze driedelige-serie over de favoriete accessoires komt Benjamin aan het woord. Wat zijn zijn absolute must-haves op het gebied van accessoires voor je iPhone, iPad en andere Apple-spullen?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Hopelijk mag dit…

    Benjamin, hoe is het volume van de airpods? Vind het van de versie met draad niet zo hard….

  2. Als ik dan mijn favoriete accessoire mag noemen:
    de Lexar microSD-card reader voor Lightning, (met bijbehorende gratis app).

    (Ik heb in commentaren op verschillende websites in Nederlands en Engels mijn microSD-kaart infrastructuur genoemd.)

    EDIT: De link is weggefilterd. Zoek op lexar.com.

  3. @Steven: hard genoeg in ieder geval. De begrenzing van het volume onder muziek werkt in ieder geval niet op de AirPods. Dus oppassen geblazen voor gehoorschade.

  4. Ok, draag ze ook veel op de scooter en nu zit ik me gek te luisteren om iemand te verstaan…

  5. Blijf het een weird gezicht vinden die airpods. Hoe goed ze ook mogen zijn, twee van die witte stokjes in je oren is echt wel even wennen in het straatbeeld.

  6. Hélemaal mee eens, Benjamin. Pas sinds gisteren de AirPods in bezit maar wel reeds veelvuldig getest. Het werkt… gewoon, punt. (Eindelijk!… zo voel ik het ook aan, nog iets van Apple waarvan we dit kunnen zeggen).
    De kwaliteit vind ik méér dan behoorlijk want wie echt van muziek wil genieten zal daar sowieso geen oortelefoons voor gebruiken. MAAR… het gebruiksgemak is simpelweg grandioos. Ik gebruik ze vooral in de wagen om telefoongesprekken te kunnen aannemen (ik luister tijdens het rijden zelden naar muziek) zonder mijn iPhone te moeten aanraken. Ook thuis komen ze uitstekend van pas omdat ik dan telefoongesprekken via mijn iMac aanneem en de verstaanbaarheid is beter dan gesprekken voeren “met de iMac” zelf. (mijn iPhone ligt dan op een andere plaats omdat het netwerksignaal op mijn bureau zeer zwak is)
    @Ijsbreker: Hoezo, weird??? In het straatbeeld?? Hoeveel ben je er al tegen gekomen? Wedden als je ze werkelijk in het echt tegenkomt dat ze beter meevallen dan de “dingen” die we nu al kennen.

  7. Best grappig dat in de review van de airpods staat dat Gonny ze niet zo mooi vindt, maar ze ondertussen wel een 9 voor het design geeft. Dat geeft wederom aan hoe objectief men is op deze site.

  8. Best grappig dat mensen die altijd iets te zeuren hebben over een website nooit met hun naam reageren…

  9. @Steven: Het volume van de AirPods is iets harder dan de EarPods en ik vind de geluidskwaliteit ook ietsje beter (maar dat is op zich verwaarloosbaar).

  10. Bedankt voor alle reacties, heb ze net ff opgepikt!

  11. Wie loopt er graag rond met 2 opzetstukken voor elektrische tandenborstel, betaald daar nog eens 170€ voor, komt er muziek uit met kwaliteit van den Aldi, en suckt de batterij leeg na anderhalf jaar.

    Get a life

  12. Sinds een laat dagen ook de Airpods in gebruik en ik kan alle positieve reviews onderschrijven! Ook voor mij zijn deze Airpods de favoriete Apple accessoire van 2016!

  13. @Steven: Er is een groot verschil tussen zeuren en kritiek uiten. Je kunt nooit kritisch genoeg zijn als je het mij vraagt. Verder is het totaal niet relevant of iemand met zijn/haar echte naam of met een gebruikersnaam een reactie plaatst.

  14. Origineel geplaatst door Solis
    @Steven: Er is een groot verschil tussen zeuren en kritiek uiten. Je kunt nooit kritisch genoeg zijn als je het mij vraagt. Verder is het totaal niet relevant of iemand met zijn/haar echte naam of met een gebruikersnaam een reactie plaatst.

    Daar denkt facebook anders over.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.