Reacties voor: Fake Bono laat witte Beatles iPhone en U2 (RED) iPhone uitlekken

Fake Bono is op de weblog van Fake Steve Jobs uit de school geklapt over twee nieuwe iPhone-modellen: een witte Beatles iPhone en een rode U2 iPhone waarvan een deel van de opbrengst naar Afrika gaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Bull. Beatles komt pas in de loop van 2008 op iTunes. Je zou denken dat ze meer haast maken, gezien ze de copyright rechten op hun muziek in 2012 verliezen.

  2. Dat dit FAKE is weet iedereen die wel eens bij colorwarepc.com op de website heeft rondgekeken. Ik HEB zo’n rode, maar dan met wat geel, en zonder dat mini-iPod wiel natuurlijk. Bestel er ook een op http://www.colorwarepc.com/products/select_iPhone.aspx

    @Douch: pot & ketel, klepel & klok…

    Auteursrechten lopen door tot 70 jaar na de dood van de maker. Nog lang niet dus. Wat je bedoelt: de naburige rechten van uitvoerende kunstenaars en producenten. Die verlopen na 25 jaar. En dus ook niet allemaal ineens, want de Beatles hebben niet alles in één jaar gemaakt.

  3. zo’n klein clickwheel lijkt me erg onhandig, het extra geheugen is wel erg welkom.

    Natuurlijk fake maar echt veel nieuws is er op het moment niet dus het is wel een kijkje waard.

  4. @WiFone

    Het ene rechtssysteem is het andere niet. In the UK bestaat er een standaard termijn van 50 jaar auteursrechtenbescherming, wat betekent dat de nummers uit de jaren ’60 in 2012/2013 public domain worden.

    Er is veel debate aan de gang over een eventuele extension van de copyright laws, van 50 tot 95 jaar. Niet alleen de Beatles zullen de rechten over hun eerste album verliezen; ook Elvis Presley en Cliff Richard. Er zijn invloedrijke lobbies aan het werk, so let’s see what’ll happen.

  5. @ WiFone

    Hoe heb je dit gedaan? Wil mijn 3G namelijk ook laten pimpen bij Colorware, alleen ze versturen de onderdelen alleen naar adressen in de USA… Hoor het graag van je!

    Greetz iMarvin

  6. @ Douch: je haalt geloof ik auteursrecht en naburige rechten door elkaar. Maar je hebt ook gelijk, per land kan het verschillen, en door gelobby (google “Mickey Mouse Protection Act”) schuift het steeds verder op.

    @iMarvin: (toen ColorWarePC net iPhones leverde hadden ze heeeel even nog niet door dat ze van Apple niet buiten de VS mochten verschepen ;-D) beste methode is laten bestellen door een Amerikaan die hem op zijn/haar adres ontvangt en dan verder verzend.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.