Reacties voor: ‘Faillissement Apple-saffierfabrikant heeft geen effect op Apple Watch’

Het faillissement van saffierfabrikant GT Advanced heeft geen effect op de Apple Watch. De volgende iPhone is een ander verhaal.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Apple was toch voor honderden miljoenen eigenaar geworden van dat bedrijf en zou de enige klant worden. Hoe zit dat dan? Nemen ze nu niets meer af?

  2. Apple is nog geen eigenaar van het bedrijf, maar heeft er wel 400 miljoen dollar in steken ter voorbereiding van hun geplande produktielijnen. Volgens andere analisten zal het dus best kunnen zijn dat Apple het bedrijf voor een appel en een ei zal opkopen om zodoende de techniek en de patenten over te kunnen nemen, en dit om te voorkomen dat andere bedrijven dit in handen zouden krijgen.

  3. Pas in de iPhone 6s en 6s plus komt z’n scherm. Ze Linkebeek gek al ze voor elk nieuw toestel alles uit de kast trekken. Nu hebben ze in ieder geval een update voor het volgende toestel. Kijk naar touch-id. Bij de iPhone en iPad….

  4. Dikke kans dat Apple zelf het faillissement heeft veroorzaakt door de bestelling van iPhone 6 schermen te cancellen en ander glas te gebruiken.

  5. Ik kan het niet met feiten onderbouwen maar het zaakje stinkt. Ik snap er niets van. Het enige wat ik me kan bedenken is dat de techniek toch niet voldoet en dat ook niet op korte termijn gaat lukken. Dat zou een hele beroerde investering zijn geweest.

  6. Origineel geplaatst door Onno
    Dikke kans dat Apple zelf het faillissement heeft veroorzaakt door de bestelling van iPhone 6 schermen te cancellen en ander glas te gebruiken.

    Allemaal aannames die nergens op gebaseerd zijn. Omdat zogenaamde welingelichte bronnen van alles als waarheid de wereld in slingeren is het dan ook maar waarheid?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.