FaceTime op Xbox

Reacties voor: FaceTime werkt wel op een Xbox, maar niet op een Apple TV

Sinds de release van iOS 15 is het mogelijk om FaceTime-gesprekken te voeren via een webbrowser. Daardoor is de gekke situatie ontstaan dat je wel kunt FaceTimen op een Xbox, maar niet op een Apple TV. Hoog tijd voor Apple om daar iets aan te veranderen!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Misschien komt Apple wel weer met een webcam zoals de iSight webcam die ze uitbrachten met de Mac Pro

  2. Apple blijft vreemde keuzes maken…..

  3. Toen er tv’s uitkwamen met ingebouwde camera’s was er veel ophef over. Ik vraag me af wie hier echt op zit te wachten, ik niet in ieder geval.

    Daarnaast zijn er al genoeg mogelijkheden om te videobellen. iCulture heeft nota bene een artikel hoe te facetimen op tv met een ATV.

  4. Origineel geplaatst door John
    Apple blijft vreemde keuzes maken…..

    Ik weet niet of het zo vreemd is. FaceTime is toch wel gemaakt voor videobellen en je hebt geen camera bij de tv / AppleTV.

    Ze zullen vast hebben nagedacht om een iPhone als camera te kunnen gebruiken, maar ik kan mij voorstellen dat zoiets is afgevallen omdat het veel stappen kost om een call te starten. Toch iets waar Apple altijd op let.

  5. Facetime werkt niet eens behoorlijk met airplay vanaf je iphone naar atv. Altijd maar weer dat 4:3 beeld terwijl het met de ipad wel werkt. Alternatief zoom en airplay.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.