Reacties voor: Apple brengt FaceTime driver-update uit voor MacBooks met Windows

Apple heeft een driver-update voor MacBooks uit 2015 met Windows uitgebracht. Deze update verbetert de ondersteuning voor Apple's ingebouwde FaceTime-camera. OS X-gebruikers kunnen de update negeren.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 2 reacties

  1. Misschien ook een update voor FaceTime -icoontje iculture?

  2. Benieuwd hoeveel mensen Windows en BootCamp op een MacBook gebruiken.

    Met de standaard SSD’s op de meeste MB’s zijn de schijfcapaciteiten weer achteruit gegaan. Om Windows een beetje serieus te kunnen gebruiken moet je toch minimaal 64GB schijfruimte eraan opofferen. Als je dan voor een instapmodel MBA of MBP met maar 128 GB hebt gekozen houd je nog wel erg weinig over voor OS X.

    En een netbookje of tablet met echte (niet-RT) Windows versie kost (bijna) helemaal niets meer (zeker in vergelijking met een MacBook). Om Windows los te kopen voor een BootCamp installatie ben je al (bijna) net zoveel kwijt. Windows vraagt minder van de hardware dan OS X, dus met zo’n bescheiden Atom, Celeron etc. processor kun je iha prima toe – tenzij je hele zware apps wilt draaien.

    Als je zoiets erbij koopt kun je je MacBookje helemaal voor OS X blijven gebruiken, en hoef je niet te rebooten om van OS te switchen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.