Reacties voor: Facebook maakt het makkelijker om alleen recente berichten te zien

Meer controle over je tijdlijn
Erger je je ook vaak aan de Facebook-tijdlijn, waarbij de berichten op basis van algoritmes weergegeven worden? Dan is er goed nieuws, want Facebook maakt het makkelijker om de meest recente posts te bekijken. Ook bepaal je wie er op jouw berichten mogen reageren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Het meest jammerlijke aan facebook momenteel is het automatische “ban first, ask questions later” algoritme waar mensen door naar “facebook jail” worden gezet. Daarnaast is er nul komma nul aanmenselijke moderatie actief. alles gaat automatisch, en is zeer slecht.

    Borsten met tepels, porno, sexuele activiteit en dierenmisbruik,. noem maar op – kan je rapporteren want dat zou in strijd met de community regels zijn. Immers genoeg mensen die gebanned worden voor ook maar iets wat op naakt lijkt,. toch?

    Nou niet dus.
    “This image does not violate our community standards”
    Tot 7 keer toe. Verschillende plaatjes, profielen van duidelijk bots en oplichters.
    Helemaal niks doet facebook er aan.

    Ik ben niet preuts verder, naakt zie ik graag – maar als je op facebook mensen banned voor dat soort dingen, doe het dan op zn minst consistent. Dit platform gaat echt helemaal nergens heen.

  2. Ik erger me sowieso aan Facebook… beste advies is je Facebook account te verwijderen en gedag te zeggen tegen Mark Zuckerberg. Privacyschender eerste klas en engnek.

  3. Chronologische ‘tijd’-lijnen waren ooit gewoon de standaard, tot Facebook met die algoritmes kwam. Altijd vervelend gevonden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.