Reacties voor: ‘Facebook werkt aan Apple Music-concurrent’ (update)

Facebook gaat concurreren met Spotify en Apple Music. Een speciale muziekdienst zal zich ook richten op het tonen van muziekvideo's op Facebook.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Zou een logischere titel niet zijn: Facebook werkt aan eigen streaming dienst? Of is Apple Music de defacto streaming standaard?

  2. @pjg: je zit op een website over Apple. Vind je het gek dat ze het vanuit een Apple standpunt bekijken?

  3. Origineel geplaatst door Peabz21
    @pjg: je zit op een website over Apple. Vind je het gek dat ze het vanuit een Apple standpunt bekijken?

    Ja en nee. Als het een dienst of product is wat zich richt op bepaalde punten die specifiek zijn voor apple (music in dit geval) en dus rechtstreeks met apple de concurrentie aangaat. Maar meer dan een gerucht over een mogelijke muziek streaming dienst van facebook is het niet. En daar zijn er wel meer van naast apple music uiteraard 😉

  4. Waarom kopen ze spotify niet gewoon?

  5. Gaan we nu ook zien dat we verstrooide muziekcontent gaan krijgen zoals we dat al zien in de filmmarkt (Netflix/HBO/ViIdeoland enz)? Ik vraag me ondertussen echt af of dit voor gebruikers wel echt leuk is…

  6. Aan de ene kant denk ik dat dit een waardeloos idee is. Er zijn al talloze streamingdiensten en zie maar net zo’n groot aanbod te krijgen als Apple, Spotify of Deezer.

    Aan de andere kant is er, in mijn ogen, nog geen streamingdienst verkrijgbaar die een goed aanbod met een handige en overzichtelijke UI combineert. Zo heb ik Tidal geprobeerd, maar de donkere kleuren en slechte zoekfunctie maken het een ramp. Spotify is voor mij tot nu toe de beste, maar de lichte tekst op donkere achtergrond doet pijn aan mijn ogen (op desktop en in browser is het nóg erger) en word ik altijd gespamd door allerlei artiesten.

    Apple Music heb ik nog niet geprobeerd omdat iOS 8.4 nog niet mijn favoriete jailbreak tweaks ondersteunt, maar ik ben razend benieuwd.

    Voor Facebook is er nu een kans om een mooie, gestroomlijnde muziekdienst te creëren zonder kinderziektes en met een overzichtelijke UI. Maar ik verwacht dat ze er een rommel van maken, door de integratie van muziekvideo’s e.d.

    Just my 2 cents…

  7. @Mans
    Laat Spotify maar lekker op zichzelf blijven. Straks is alles van Facebook. Tegenwoordig kun je bijna overal inloggen met je FB account. Niet alle mensen zijn daar van gediend.

  8. Ik Denk dat ik en beetje dom ben geweest om mij app plan te delen met onze grote vriend van Facebook had hem mijn plan toe gestuurd in de hoop dat hij misschien zou investeren in mij app.

  9. Origineel geplaatst door YOR
    Ik Denk dat ik en beetje dom ben geweest om mij app plan te delen met onze grote vriend van Facebook had hem mijn plan toe gestuurd in de hoop dat hij misschien zou investeren in mij app.

    Ik zou Facebook aanklagen! 😉

  10. @Knarf: dank je voor de tip {*¿*} het probleem is al is er maar iets net maar ff anders dan heeft het geen zin.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.