Reacties voor: Facebook SDK 3.0 beta uitgebracht, met functies voor iOS 6

Facebook heeft de SDK 3.0 for iOS uitgebracht, een ontwikkelkit om Facebook te integreren in iPhone- en iPad-apps. De ondersteuning voor iOS 6 is de grootste vernieuwing.

Reacties: 7 reacties

  1. FB is voor kleine kinderen en zoekenden. “vrienden en familie contact” vertel dat maar aan de kat;)

  2. Wat klets je nou uit je nek joh? Dankzij Facebook heb ik een aantal contacten in het buitenland opgedaan die ook nog eens goed zijn voor mijn werk. Het is maar waar je het voor gebruikt toch?

  3. Het is bijna eng hoe facebook ons wordt opgedrongen door dit soort ontwikkelingen maar ook door bedrijven (like me en je wint wat). Ik huiver voor het moment dat je niets meer zonder een facebook-account kan (mark my words)
    Er zal een moment komen dat we er achterkomen dat we ons hele hebben en houden hebben weggegeven aan FB en allerlei onbekende derden.

    Het is een platform voor schreeuwerige exobitionisten (of is dat een tautologie?) die je met de grootste nonsense spammen. Wat interesseert het mij dat een of ander vaag iemand ‘lekker ff koffie drinken op een terrasje’ doet.

    Ik doe er niet aan mee en zal er nooit aan mee doen (je wordt bijna als paro aangekeken). Ze bellen, mailen of sms/wa maar als ze iets van me willen weten. Heb je ook nog iets te vertellen en te laten zien als je elkaar ontmoet.

    Off topic, hetzelfde geldt voor twitter. Daar is dan ook nog eens niets zinnigs uit te halen met al de #tags en retweets.

    Het ergste is dat dit ook al het enige zinnige netwerk, linked-in, begint te vervuilen.

    Het (mobiele) internet is een van de grote zegeningen van deze tijd, ik kan niet meer zonder, maar dit is een van de schaduwzijden er van.

    Zo wordt ik de laatste tijd bestookt (sms, vast/mobiel) om mijn geboortedag op te geven. Rot op!!! en waar houdt het op.

  4. @René: Jaja, :-P. Daar krijg ik op dit tijdstip gelijk fantasieën over

  5. Hahahaha je hebt altijd voors en tegens, ik ben voor!! kom maar op met die facebook intergratie! lekker belangrijk dat ze alles weten how cares?? ik heb niets te verbergen hoor!! Beter dan die klote facebook app die we nu hebben ruk ding. Ik heb iOS 6 even mogen gebruiken en ben helemaal fan!! jammer dat we moeten wachten tot de herfst, had hem graag mee op vakantie genomen 😉 dan weet iedereen tenminste waar ik uithang 😉 hahahahaha

  6. @IPhonefans: Het is een pleonasme 😉

  7. Pfff, krijgen we onderhand onder elk topic dat over Facebook of Twitter gaat een verzameling geloofsbelijdenissen van mensen die “Facebook/Twitter/SocialMedia haten en wel hierom…”? Hoe je met dergelijke media omgaat hangt voor een groot deel van jezelf af. Ik zie nooit ‘nu naar de wc’-berichten omdat ik de mensen die dat soort kul schrijven niet volg. Als mijn moeder wel graag online wil beppen over theezakjes dan volgt zij andere mensen dan ik. Om iedereen die op social media actief is te bestempelen als schreeuwerige exhibitionisten is wel erg kort door de bocht. In mijn bedrijf gebruiken we facebook en twitter voor communicatie met klanten en dat is tot grote wederzijdse tevredenheid.

    En vrij naar Doe Maar: er zit een knop op je iPhone. Je hóeft er niet aan mee te doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.