Reacties voor: Veel klachten over Facebook 8.0 voor iOS, Facebook weet van niets

Gebruikers kampen na Facebook 8.0 voor iOS met verschillende stabiliteitsproblemen. Facebook zegt van niets te weten.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. Neem de moeite om een amerikaans apple id aan te maken en download Paper, geweldige app, je mist niets meer en is razendsnel!, ze kunnen het dus wel

  2. Nergens last van, behalve dat hij über traag is. Alhoewel hij dat altijd al is/was.

  3. Heeft nergens last van

  4. Kan geen video’s afspelen. Controleer uw internetverbinding zegt ie steeds.
    Goed bezig Facebook

  5. Nope nergens last van vind de app juist sneller geworden! Hij sluit ook niet uit zichzelf af en ik heb ook geen vastlopers..gelukkig :))

  6. Ik gebruik paper , wereld app

  7. Gewoon je regio wijzigen in je app store en paper installeren!!
    Veeeel beter…

  8. Gewoon jammer .
    Het was een tijdje goed tot dat er weer updates kwamen .

  9. Ik gebruik gewoon een snelkoppeling van Facebook safari naar mijn beginscherm.
    Gaat snel genoeg en nooit problemen mee.

  10. In plaats van hun app the optimaliseren kopen ze Oculus VR voor $2mld.

    Prioriteiten zijn gesteld, maar niet goed.

  11. Klopt, nagenoeg onbruikbaar op iPad2. Het tonen van reacties of foto’s evenals het laden van nieuwe berichten duurt een eeuwigheid. Wachten, wachten, wachten. Niet zelden doe ik een force quit of schakel ik over naar m’n Android telefoon waar de app supelsnel is.

  12. Heb helemaal nergens geen problemen mee. Werkt gewoon goed.

  13. Ook paper geïnstalleerd wel heeeeeeel mooi sjeg 🙂 bedankt voor de tip mensen

  14. Bij het openen van de app krijg ik te zien waar ik de vorige keer ben gebleven en moet ik elke x naar boven scrollen om de nieuwe statussen te bekijken.. Ook al sluit ik de app helemaal af!

  15. Ik bewaar op de laptop via iTunes altijd de oude versies van de Apps. Heb dus via iTunes de oude versie van de App teruggezet. Problem solved.

    Waardeloos dus die update.

  16. Origineel geplaatst door Erwinnn
    Gewoon je regio wijzigen in je app store en paper installeren!!
    Veeeel beter…

    Data gaat helaas niet op als je een actief iTunes match abbo heb

  17. Facebook noemt bij mij het ‘meest recent’ en ‘alles weergeven’ de updates van personen of pagina’s van 2 dagen geleden, drama!

    Origineel geplaatst door philip
    Neem de moeite om een amerikaans apple id aan te maken en download Paper, geweldige app, je mist niets meer en is razendsnel!, ze kunnen het dus wel

    Dit dus idd gedaan, hele mooie app, de besturing is ff wennen maar ik wil niet meer terug. De enige functie die hier mist is het laten weten wat je doet of hoe je je voelt.

  18. Nergens last van. Werkt prima op iPad mini. Op iPhone 5C gebruik ik hem niet, doe ik alles via browser.

  19. Ik gebruik bog de versie voor facebook 6.0. Ziet er netter uit en werkt redelijk, ondanks het soms traag is met foto’s laden

  20. Nou gaat scrollen retetraag en opstarten ook en dat op een iPad Air…

  21. Geen problemen maar super traag op de iphone 5

  22. Paper is echt ongelofelijk!!!
    Ik heb het meteen gedownload toen het uitgebracht werd, en ik heb gewoon de “standaard” Facebook App verwijderd :3

    Ik vond het al erg jammer dat Facebook zijn iOS app een Windows uiterlijk gaf… was dus sowieso niet erg tevreden na de iOS 7 update van Facebook… ach ja, Paper is tof :3

  23. Facbook Paper downloaden in de Amerikaanse App Store!!
    Werkt super, nooit crashes en is echt veeeeel sneller

  24. Duurt bij mij altijd enorm lang met het laden van nieuwe reacties, krijg te vaak berichten te zien van een dag geleden terwijl ik altijd op recente berichten sta te kijken.. Het is en blijft een waardeloze app. Ben toch wel benieuwd naar die Paper app.

  25. Ja, hier hetzelfde probleem. Constante crashes, zowel op m’n iPhone als iPad. Waardeloos!

  26. Ik had nooit echt last van traagheid (behalve bij het openen van de app, maar niet bij het vernieuwen van de content), maar wel van het cachen. Soms gebruikt de app bijna 300 MB aan ruimte! Heb ‘m vorige week direct verwijderd en zit nu op de mobiele webapp.

    Ik zal vanavond eens kijken naar dat Paper, want ik hoor eigenlijk alleen maar positieve reacties over die app. Eerst maar even Amerikaanse Apple ID aanmaken, haha. 😛

  27. Erg traag , en erg vervelend groepen en mensen die je misschien kent.
    Vindt dat hoogst irritant.
    Kun dat ook uit zetten ?

  28. Ik merk niks van problemen. Sterker nog, op de iPhone zie ik gewoon net als vanouds de mogelijkheid om de newsfeed te veranderen als ik eenmaal extra het scherm naar beneden trek. En die functie zoals op de afbeelding in dit artikel zie ik niet in mijn menu.
    Op de iPad staat de optie newsfeed in het menu, op de gebruikelijke plaats, met het tandwieltje om te wisselen tussen meest recent en top stories. Ik heb het versienummer voor de zekerheid nog even gecheckt, maar er staat echt 8.0.0.28.18.

  29. Ik gebruik de app niet zoveel, maar als ik hem gebruik is het toch wel voor een minuutje of 10. Ik heb gelukkig nergens last van, maar merk wel dat de app op in ieder geval mijn iPad langzaam is en ik beter facebook via mijn browser kan gebruiken.

  30. Het enige wat ik ondervind sinds ik Facebook gebruik op mij iphone 4 is dat ik geen melding geluid krijgt. Van alles geprobeerd en nog geen melding geluid.

  31. Kan iemand mij vertellen hoe ik een Amerikaanse account aanmaak, Paper download, en vervolgens weer terugschakel naar mijn Nederlandse account? En dat allemaal zonder problemen?

  32. Traag vastlopen van fb eraf gegooid en er weer opgezet nu werkt het weer redelijk

  33. Loopt soms vast op mijn iphone 4. Zuipt wel batterij. Wanneer ik 2 uurtjes de Facebook app gebruik is mijn arterie volledig af! Mijn vrouw haar iphone 5 juist hetzelfde probleem, razendsnel batterij af!

  34. Ik zie sinds een week geen foto’s meer op de FB app.
    Kijk ik gewoon via internet FB op mijn PC, dan zijn de foto’s er wel.
    Ik heb al diverse keren melding gemaakt, maar geen enkele reactie terug gehad.

  35. Nergens last van alleen die nieuwe layout van de tijdlijn vind ik gruwelijk lelijk nu

  36. Ik hè geen last met de nieuwe update. Maar dat je de app niet in landscape kan bekijken vindt ik het vervelendst

  37. Ik word er sinds een week continu afgegooid na nog geen minuut. Ik wil iets posten of lezen….. gaat dus niet. Mijn zoon heeft een iPhone en die heeft inderdaad nergens last van maar ik dus wel. Beide hebben we iOS er erop staan. Ik heb echt alles eraf gegooid van facebook wat er ook maar op kon staan en helemaal opnieuw erop gezet maar dat mocht ook niet helpen. En nu willen ze dus beweren dat ze van niets weten? Ja dat zou ik dan ook zeggen als je woordvoeder bent van hun. Maar het is dus echt wel een probleem hoor maar alleen niet voor iedere gebruiker.

  38. Kan niet inloggen omdat hij komt met een ander account (dus niet de mijne) ik kan deze account niet verwijderen omdat ik EERST het wachtwoord van het onbekende account moet invullen…Deze klacht gemeld bij Facebook maar zij reageren niet op individuelen klachten, wat nergens van af weten! Ik denk dat ik maar overga op instagram.

  39. Verschrikkelijk irritant dat ik zo veel stappen moet zetten om de meest recente berichten te kunnen laten zien. Op de website heb ik het gewoon standaard op meest recent staan, maar zowel de fb app als de iphone app kan dat nu niet meer. Op iphone speelt het al langer, maar sinds de ipad update die ik vanmorgen heb uitgevoerd springt die ook steeds op topverslagen, wat ik dus NIET wil!

  40. Als ik heb op Meest Recente berichten zet en ik kijk ‘s ochtends op mijn telefoon zie ik alleen berichten van het afgelopen uur en gisteravond voordat ik ging slapen. Daar tussenin is gewoon een gat. Op mijn scherm staan dan ook een soort van kronkelende streep tussen de berichten van gisteravond en van een uur geleden..

  41. Na update functioneert de app heel slecht.
    Laadt moeilijk. Loopt vast. Werkt niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.