Reacties voor: Facebook gaat nabije vrienden tonen in iPhone-app

Facebook gaat vrienden in de buurt tonen via de iPhone-app.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Handig. Ik juich dit soort ontwikkelingen alleen maar toe.

  2. Klinkt als een ramp voor je batterijduur.

  3. Ja? En wat heb je hier aan?
    Wanneer houdt Facebook eens op met allemaal flauwekul te introduceren waar niemand iets aan heeft?!
    Straks moeten we ook allemaal al een aparte Messenger app installeren om nog privé berichtjes op FB te kunnen versturen met mogelijk een bel-functie |-(
    Laat Facebook nou maar eens eindelijk een “vind-ik-niet-leuk-knop” introduceren om kenbaar te kunnen maken dat je genoeg hebt van al die onzin die sommigen menen te moeten delen! Dáár heb je tenminste wat aan!

  4. Ik haat facebook

  5. Origineel geplaatst door yukhalilsel
    Handig. Ik juich dit soort ontwikkelingen alleen maar toe.

    Hey ben je in de buurt?

    Nee.

    Volgens facebook wel.

    Nee ik juich dit niet toe, vaarwel privacy voor mensen die facebook nog gebruiken, ik ben er sinds 2 maanden tevreden mee gestopt, net roken gewoon afkicken.

  6. Heb Facebook verwijderd van mijn iPhone. Ben veel te druk met leuke dingen doen dat ik geen tijd heb om het met iedereen te delen.

  7. Gelukkig heb ik m’n account een aantal maanden geleden verwijderd…

  8. Deze optie is al een kort actief geweest een 1,5 J geleden. Ik kreeg toen meldingen dat mensen binnen 1km aanwezig waren. Opeens was het weg, Miss gebruikte ze mij als beta of zo… En voor die azijnpissers hierboven , je kunt de optie uitzetten. Net zoals die knop op je tv. Begin me steeds meer te ergeren aan de gefrustreerde zeikers op dit medium. Jammer, merk aan mezelf dat ik steeds minder door de reacties scroll. Funest op den duur voor de interactie denk ik.

  9. Wat voor reacties moet ik hier allemaal lezen. Voor die privacy kies je zelf! Je moet het zelf aanzetten. Facebook gaat niets zinnig uitbrengen. Daarvoor is Facebook niet gemaakt. Het is gemaakt om dingen te delen … Wil je dit niet, dan zet je dat allemaal af. Zo simpel is dat.

  10. Ik laat hem lekker uit als iemand wil weten waar ik ben vragen ze het maar

  11. Origineel geplaatst door Kurt
    Wat voor reacties moet ik hier allemaal lezen. Voor die privacy kies je zelf! Je moet het zelf aanzetten. Facebook gaat niets zinnig uitbrengen. Daarvoor is Facebook niet gemaakt. Het is gemaakt om dingen te delen … Wil je dit niet, dan zet je dat allemaal af. Zo simpel is dat.

    Droom maar lekker door, je zet het uit maar facebook weet alsnog waar je bent, de app kijkt constant na waar je bent ook al locatie in de app zelf uit is.

    Tenzij jij de locatie op de telefoon zelf uit doet.

  12. Net als Foursquare dus.

    Ik zie overigens geen hamburgers of cheeseburgers in mijn Facebook-app Gonny, wat voor uitvoering is dat? 😛

  13. Origineel geplaatst door yukhalilsel: Handig. Ik juich dit soort ontwikkelingen alleen maar toe.

    Uhm dit is niet echt een ontwikkeling ?
    Apple heeft ook een eigen App “zoek je vrienden” is eigenlijk hetzelfde.

    Kortom dit is geen innovatie !

  14. Lekker belangrijk allemaal. Als je het niet wilt dan doe je het toch niet. Pffff

  15. Origineel geplaatst door Kurt: Wat voor reacties moet ik hier allemaal lezen. Voor die privacy kies je zelf! Je moet het zelf aanzetten. Facebook gaat niets zinnig uitbrengen. Daarvoor is Facebook niet gemaakt. Het is gemaakt om dingen te delen … Wil je dit niet, dan zet je dat allemaal af. Zo simpel is dat.

    Hoe kun je dat tegenwoordig afzetten? In het verleden was dat mogelijk, nu niet meer. FB wordt een zooitje. Alles wat iedereen leuk vindt, verschijnt gewoon in het overzicht. Wat kan het mij schelen wat anderen meuk vinden!

  16. Origineel geplaatst door dannyro:

    Hoe kun je dat tegenwoordig afzetten? In het verleden was dat mogelijk, nu niet meer. FB wordt een zooitje. Alles wat iedereen leuk vindt, verschijnt gewoon in het overzicht. Wat kan het mij schelen wat anderen leuk vinden!

  17. Origineel geplaatst door Veronica
    Origineel geplaatst door KurtWat voor reacties moet ik hier allemaal lezen. Voor die privacy kies je zelf! Je moet het zelf aanzetten. Facebook gaat niets zinnig uitbrengen. Daarvoor is Facebook niet gemaakt. Het is gemaakt om dingen te delen … Wil je dit niet, dan zet je dat allemaal af. Zo simpel is dat.Droom maar lekker door, je zet het uit maar facebook weet alsnog waar je bent, de app kijkt constant na waar je bent ook al locatie in de app zelf uit is.Tenzij jij de locatie op de telefoon zelf uit doet.

    Dat is gedeeltelijk waar. Als jij je wifi aan laat staan kunnen ze “meekijken” waar je bent, ook als je locatievoorziening uit hebt staan voor FB, of als je locatie voorziening helemaal uit staat.
    En dan maakt het niet uit of je daadwerkelijk verbonden bent met die wifi.

  18. @dannyro: ik ben bijna onzichtbaar op Facebook, wordt bijna niets gedeeld. Alles aan de hand van groepen enz… En als je nu klikt op vindt ik leuk, ja dan gaan je vrienden dat zien of… Je moet ze in een bepaalde groep (weet ninmeer van buiten welke) steken, dan zien ze helemaal niets meer.

  19. Origineel geplaatst door Veronica:

    Droom maar lekker door, je zet het uit maar facebook weet alsnog waar je bent, de app kijkt constant na waar je bent ook al locatie in de app zelf uit is.

    Tenzij jij de locatie op de telefoon zelf uit doet.

    locatievoorziening voor Facebook staat idd uit… Als je dat openzet weten ze het natuurlijk. Als je aan je deur een briefje hangt met “ik Ben naar de bakker om de hoek” weet de postbode dat ook als die langskomt. Nogal logisch zeker. Indien je dat niet wil delete Facebook of gelijk welke app met locatiebepaling of koop je terug oude telefoon. En zelfs dan kan je operator zelfs nog zien waar je ong. bent.

  20. Ik heb ook Facebook verwijderd.

    Meeste vrienden hebben iMessage of Whatsapp. Daarmee probleem opgelost, gelukkig geen onzin berichten meer, echt een verademing.

  21. Origineel geplaatst door Kurt: @dannyro: ik ben bijna onzichtbaar op Facebook, wordt bijna niets gedeeld. Alles aan de hand van groepen enz… En als je nu klikt op vindt ik leuk, ja dan gaan je vrienden dat zien of… Je moet ze in een bepaalde groep (weet ninmeer van buiten welke) steken, dan zien ze helemaal niets meer.

    Ja, bij kennissen. Maar daar kan je moeilijk iedereen in steken he, kan je beter stoppen met fb. Maar suggesties altijd welkom.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.