Reacties voor: Facebook dreigt foto’s te wissen als je Facebook Moments niet installeert

Facebook probeert mensen te dwingen Facebook Moments te installeren, omdat anders foto's worden gewist. Moet je bang worden? Welnee, er is een simpele oplossing om te voorkomen dat je Moments krijgt opgedrongen.

Reacties: 26 reacties

  1. Uh, in Google Photos kun je gewoon de originele kwaliteit opslaan van je foto’s, echter heb je dan geen onbeperkte opslag, maar 15GB ter beschikking. Het is maar net waar je zelf voor kiest.

  2. Ik laat me door niets of niemand vertellen wat ik moet doen. Messenger heb ik sowieso niet. Mensen sturen maar een bericht op een andere manier. Mijn fotos mogen ze verwijderen. Beter nog, ik hef gewoon mijn account op.

  3. Gewoon niet aan beginnen aan al die onzin. Lekker rustig, en je houdt een beetje regie over je leven. Ik zal dus nooit maar dan ook nooit mijn date en foto’s op andermans harde schijf zetten. Waarom zou ik? Vroeg of laat komt daar alleen maar gezeik van!

  4. 1 Ga naar je profielpagina op Facebook.
    2 Tik op Foto’s.
    3 Tik op Albums.
    4 Kies een album, bijvoorbeeld Uploads vanaf je telefoon.
    5 Klik op het tandrad rechtsboven en kies de optie Album downloaden.

    Bij optie 5 heb je alleen tandrad bij de map “Uploads vanaf telefoon” alle andere mappen hebben dit niet. Toch handig om te weten.

  5. Ik laat mij niets dwingen en zeker niet door Smoelboek… Account gedelete en klaar ermee.
    Er is ook nog een leven buiten Facebook die meer realiteit heeft dan de “kijk mij gelukkig zijn” momenten op Facebook.

  6. Wat zijn “albums met gesynchroniseerde foto’s”? Ik snap het niet helemaal geloof ik. Heeft dit invloed op de foto’s die ik gewoon deel met vrienden op Facebook?

  7. Jullie schrijven “Google Foto’s slaat bijvoorbeeld je kiekjes in een lagere kwaliteit op om ruimte te sparen, maar het betekent ook dat je je originelen nooit meer terugkrijgt.”

    Bij Google Foto’s sla je al “iPhone kiekjes” zonder kwaliteitsverlies op. IPhone 6s en SE maken nl kiekjes tot 16 MP en tot 16 MP wordt er bij Google Foto’s niets in een lagere kwaliteit opgeslagen. M.i. slechte voorlichting aangezien toch de meeste Apple liefhebbers fotograferen met hun iPhone?

  8. Nog een oplossing :

    Alle Facebook apps laten wiebelen en vervolgens op her kruisje drukken. Werkt zeer goed!

  9. Origineel geplaatst door Bitje
    Ik laat me door niets of niemand vertellen wat ik moet doen. Messenger heb ik sowieso niet. Mensen sturen maar een bericht op een andere manier. Mijn fotos mogen ze verwijderen. Beter nog, ik hef gewoon mijn account op.

    👍

  10. Origineel geplaatst door PeliileP
    Nog een oplossing :

    Alle Facebook apps laten wiebelen en vervolgens op her kruisje drukken. Werkt zeer goed!

    😂😂😂😂 👍🏻 idd

  11. Welke foto’s bedoelen ze nou. Die ik heb geüpload? Haal maar weg staan nog gewoon op mijn telefoon hoor! Ik maak altijd een gewone dit die ik later op Facebook plaats. Of bedoelen ze dus de foto’s die je via de Facebook app maakt?

  12. @DamyS4: mee eens

  13. Ik snap, zoals MLVC, ook niet welke foto’s nou eigenlijk bedoeld worden. Waar worden die foto’s naar gesynchroniseerd dan?

  14. Ehm…. Wie gebruikt dan Facebook als fotoopslag???? Dat is sowieso al een reden om alles te wissen 😂😂

  15. Wie gebruikt überhaupt nog Facebook.. Zo ja wat wil je ermee vertellen?

  16. Verwijder maar FB is niet belangrijk

  17. Echt onduidelijk wat ze bedoelen.

    Ook foto’s die jij zelf niet hebt genomen?

    Snap er niets van

  18. Ik synchroniseer foto’s sowieso niet met Facebook, als ik wat erop wil zetten doe ik zelf wel.

  19. Heb FB al maanden op de 3e pagina met apps staan. Werkt perfect, kijk er amper meer op. Dus ik download zeker niet nog een FB app. Dus FB, bekijk het maar met je onzin!!

  20. F**K Facebook. ff serieus dan wissen ze het maar. Ben er helemaal klaar mee met hun beleid.

  21. Al lang niet meer op FB. Account opgezegd. Moeten veel meer doen. Dan komt er vanzelf een ander beleid ten gunste van de client.

  22. Recapitulerend, dit is dus alleen van toepassing als je foto’s bij Facebook opslaat zoals je dat bijvoorbeeld in iCloud doet, en niet van toepassing op je foto’s die je gewoon upload om te delen met je vrienden? Snap ik het dan goed? Wist niet eens dat Facebook zo een optie had, en al had ik het geweten, dan had ik er nog geen gebruik van gemaakt.

  23. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  24. Al mijn foto’s staan op mijn mac en op 2 externe harde schijven, dus ze mogen de foto’s die op gezichtboek staan wel weghalen.

  25. Je kunt heel gemakkelijk al je foto’s uit FB transporteren zijn elke cloud via Cloudsfer. Dan kun je in ieder geval de leuke momenten die je op smoelboek heb geplaatst bewaren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.