Reacties voor: Facebook Messenger voegt videochatten toe

Facebook Messenger heeft videochat toegevoegd in België en zo'n 20 andere landen. Nederland zit er nog niet bij. Messenger wordt concurrent van FaceTime.
Lees het complete artikel → Facebook Messenger voegt videochatten toe

Reacties: 5 reacties

  1. Waarom horen wij toch altijd bij de schlemielen van Europa als het gaat om snelle introductie van Europa en gaat hier nota bene België voor. Het is echt onzin. Nederlanders is qua internet adaptatie altijd één van de eerste landen en qua handel behoren we tot de grootste economieën ter wereld. Wanneer wordt dat ‘s duidelijk?

  2. Waarom horen wij toch altijd bij de schlemielen van Europa als het gaat om snelle introductie van nieuwe producten of updates en gaat hier nota bene België voor. Het is echt onzin! Nederland is qua internetadaptatie altijd één van de eerste landen en qua handel behoren we tot de grootste economieën ter wereld. Wanneer wordt dat ‘s duidelijk?

  3. Bel functie van whatsapp werkt voor geen meter want je hoort bijna niks met verl vertragingen terwijl beide toestellen in zelfde netwerk zijn verbonden en dan komen met video.

  4. Origineel geplaatst door macaanzee
    Waarom horen wij toch altijd bij de schlemielen van Europa als het gaat om snelle introductie van Europa en gaat hier nota bene België voor. Het is echt onzin. Nederlanders is qua internet adaptatie altijd één van de eerste landen en qua handel behoren we tot de grootste economieën ter wereld. Wanneer wordt dat ‘s duidelijk?

    Als landen als Nigeria en Kroatië er wel tussenstaan en landen als Duitsland en Frankrijk niet, mag wel duidelijk zijn dat Facebook er totaal geen interesse in heeft dat een land arm of rijk, dicht of licht bevolkt of goed of slecht bereikbaar is.

  5. Ik denk dat ze eerst die landen doen waar ze meteen een groot deel van de markt in kunnen nemen? In Italië en Nederland heeft Skype een hoge marktpenetratie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.