Reacties voor: Facebook Messenger heeft nu videochats voor groepen

Facebook Messenger heeft videochats voor groepen toegevoegd. Je kunt met maximaal 6 mensen samen chatten, net als in Houseparty.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. *** facebook. Ze voelen de hete adem van de ‘coole startups’ in hun nek. Wat doen ze? Copy & past gedrag van andere app’s. FB live. Instagram moments. Zo kill je de competitie met een oneindig veel groter budget aan ontwikkeling en marketing!

  2. Origineel geplaatst door Sem schilder
    *** facebook. Ze voelen de hete adem van de ‘coole startups’ in hun nek. Wat doen ze? Copy & past gedrag van andere app’s. FB live. Instagram moments. Zo kill je de competitie met een oneindig veel groter budget aan ontwikkeling en marketing!

    Inderdaad, echt niet normaal meer. Raar dat het zomaar mag allemaal eigenlijk. Vooral voor deze man extra zuur. Eerst word zijn Meerkat kapot gemaakt door Twitter die zijn app bijna 1 op 1 namaakt. Nu komt hij met een nieuwe app die ook gelijk gesloopt word en dit keer door Facebook.

  3. En dan komt het moment dat de app er niet meer uitziet, te veel functies heeft en niemand het nog snapt. De aantrekkingskracht van Instagram was dat het zo eenduidig was: gewoon foto’s bekijken en liken. Facebook zelf is een teringzooitje geworden als ik het zo mag zeggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.