Reacties voor: ‘Facebook Messenger verdwijnt van mobiele website Facebook’

Facebook Messenger is straks niet meer te bereiken via de mobiele website van Facebook. De website stuurt gebruikers door naar de aparte Facebook Messenger-app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Dan gebruiken we geen Facebook Messenger meer… Echt hatelijk hoe zij dit door je strot douwen !!😡

  2. nee vond het zo handig dat ik de app niet meer hoefden te gebruiken

  3. Tja zo gaat dat hè. Wat me nog t meest opvalt is 94mb voor een simpele chat-app.

  4. Origineel geplaatst door Michel
    Tja zo gaat dat hè. Wat me nog t meest opvalt is 94mb voor een simpele chat-app.

    Als je beetje het tech nieuws in de gaten houdt weet je dat Facebook Messenger veel meer is en wordt dan een chat applicatie.

  5. @Michel: Dat is niet zo vreemd met al de tracking en tracing programmatuur die op de achtergrond meedraaien.. 😉

  6. Iemand tip voor betere app waardoor je ook kunt chatten op FB? Wil niet Messenger gebruiken..

  7. Dan wordt het voor de enkele gevallen die nog een messenger bericht sturen alleen nog maar reactie via dekstop.

    Overigens, ik kwam er laatst achter dat je voor berichten die via je fb fan/bedrijfs pagina worden gestuurd een autoreply kunt instellen! Hopelijk voeren ze dit voor de persoonlijke omgeving ook snel in. En ze hebben telegram er nog niet uitgefilterd :p

    Bedankt voor uw bericht.
    Wilt u direct antwoord op uw dan raden we aan om even te bellen op *nummer* of om ons een bericht te sturen via Telegram: https://telegram.me/*username*

  8. geen last van gebruik geen facebook

  9. Origineel geplaatst door Mebrightside
    Iemand tip voor betere app waardoor je ook kunt chatten op FB? Wil niet Messenger gebruiken..

    Tig andere chatclients buiten FB om, ongetwijfeld dat jouw contactpersonen die deels ook hebben; WhatsApp, Telegram, Skype, WeChat, SnapChat, Twitter, Mail. Ik snap niet dat mensen zich vast blijven klampen aan onbetrouwbare FB.

  10. Geen nood. Ik heb het nog nooit gebruikt. Chatten doe ik via Whatsapp.
    Die enkele keer dat ik een relatief onbekende een Facebook bericht hen gestuurd kan dat best via de Desktop.
    Dat zijn geen intensieve contacten.

  11. Het alternatief ‘Whatsapp’, dat door veel mensen wordt aangehaald is helaas ook van Facebook. Dikke kans dat ze Messenger and Whatsapp gaan ‘mergen’…..

  12. Origineel geplaatst door johan
    Dan gebruiken we geen Facebook Messenger meer… Echt hatelijk hoe zij dit door je strot douwen !!😡

    Dat is inderdaad precies wat ik ook dacht,
    Ik gebruik Facebook messenger eigelijk nooit, en heb tot op heden altijd geweigerd de app erop te zetten. Sinds een tijdje terug zelfs de Facebook app van mijn iPhone verwijderd n.a.v. het artikel waarin vermeld stond dat deze zo’n 15% van je batterij iedere dag opslurpt terwijl je er nauwelijks/niets mee doet.

    In de tijd dat ik de Facebook app wel nog gebruikte ging ik voor Facebook messenger ook al naar de mobiele pagina. als dit straks niet meer gaat, dan ben ik dus gewoon niet via Facebook messenger te bereiken als ik onderweg ben.

  13. @Mebrightside: Gebruik Facebook Paper, alleen beschikbaar in de Amerikaanse App Store, maar je kunt Facebooken en chatten in 1 app. Vind het trouwens veel soepeler gaan met Paper, ben sinds dag 1 dat ik hem geinstalleerd heb erg tevreden en de batterijduur is veel langer.

  14. Denk dat ze de messenger aan het uitfaseren zijn. Ik vond/vind het handig binnen facebook, maar niet als aparte app. Aan alle handige dingen komt een eind.

  15. Batterijverbruik is een ramp met Facebook, Messenger en WhatsApp. Heb de eerste 2 er nu afgehaald en ze komen er niet meer op. Batterij gaat dubbel zo lang mee nu. Alleen WhatsApp heb ik nog geen alternatief…

  16. Paper is geen alternatief want heb nog tegoed op NL itunes account dus kan geen Amerikaanse apple id aanmaken, wie heeft nog tips voor alternatief Messenger voor fb chat?

  17. @Mebrightside: Ja, account aanmaken in de Amerikaanse app store en dan Paper downloaden. Geen irritante reclame en gewoon privé berichten sturen aan je FB vrienden.

  18. +1 voor Paper

    Tis ff wat gedoe als je nog geen Amerikaans account hebt, maar daarna heb je ook wat 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.