Reacties voor: Facebook Messenger voegt (opnieuw?) gratis telefoongesprekken toe

Facebook Messenger kreeg vanavond een update met gratis telefoongesprekken voeren. Maar is dat echt nieuw?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. En wat nu als je die mensen helemaal niet wil spreken?? Niet iedereen hoeft mij zomaar te bellen.

  2. Kon al een klein jaar idd, maar niemand maakt er gebruik van dat bellen. Tsja, voor de rest een mwah update…

  3. Bellen… 🙁 Nog een reden om die Facebook Messenger app links te laten liggen! Ik wíl niet bellen en ik wil al helemáál niet door Jan & Alleman gebeld worden! Chatten kan ik ook heel goed zonder die app.
    Ik dacht dat bellen ook uit was en dan komen ze met zoiets!

  4. Deze functie is al een paar dagen zichtbaar in de app, het telefoon icoontje is nu duidelijk zichtbaar als je een gesprek opent, waar het voorheen niet zo zichtbaar was. Het bellen werkt overigens ontzettend goed, in Nederland sowieso en daarnaast heb ik bijna 3 uur lang met een vriendin in San Francisco gebeld, ik met 3G en zij via wifi. Heldere audio zonder vertraging!

    Ook goed om te weten, je kan alleen vrienden bellen en dus ook alleen gebeld worden door vrienden, in tegenstelling tot de zorgen die hier in eerdere reacties werden omschreven. Waarom zou je niet met deze app bellen? Heldere audio, geen vertraging en het is gratis. Het is alleen nadeling in gebruik voor mensen met een beperkt dataplan en zonder wifi.

  5. Veel liever Skype of Vier die dat net zo goed of beter doen.

  6. Origineel geplaatst door Kevin: Deze functie is al een paar dagen zichtbaar in de app, het telefoon icoontje is nu duidelijk zichtbaar als je een gesprek opent, waar het voorheen niet zo zichtbaar was. Het bellen werkt overigens ontzettend goed, in Nederland sowieso en daarnaast heb ik bijna 3 uur lang met een vriendin in San Francisco gebeld, ik met 3G en zij via wifi. Heldere audio zonder vertraging!

    Wat ik mij afvraag hoe het zit als iid een van beiden niet op WiFi zit. Jij belde met 3G, zij op WiFi. Ging dit nu van jou databundel af?

  7. Origineel geplaatst door Sarafina
    Bellen… Nog een reden om die Facebook Messenger app links te laten liggen! Ik wíl niet bellen en ik wil al helemáál niet door Jan & Alleman gebeld worden! Chatten kan ik ook heel goed zonder die app. Ik dacht dat bellen ook uit was en dan komen ze met zoiets!

    Alsof iedereen je nu ineens gaat bellen?

    http://i.imgur.com/tFdO5ET.gif

  8. Origineel geplaatst door Ed
    Origineel geplaatst door Kevin: Deze functie is al een paar dagen zichtbaar in de app, het telefoon icoontje is nu duidelijk zichtbaar als je een gesprek opent, waar het voorheen niet zo zichtbaar was. Het bellen werkt overigens ontzettend goed, in Nederland sowieso en daarnaast heb ik bijna 3 uur lang met een vriendin in San Francisco gebeld, ik met 3G en zij via wifi. Heldere audio zonder vertraging!Wat ik mij afvraag hoe het zit als iid een van beiden niet op WiFi zit. Jij belde met 3G, zij op WiFi. Ging dit nu van jou databundel af?

    Mij lijkt het logisch dat wie mobiele data gebruikt er ook voor betaalt. Dus wie op 3G zit gebruikt zijn databundel of betaalt ervoor. Als 1 van de 2 op 3G zit betaalt ook 1 van de 2 maar voor 3G. als je beide op 3G zit betaal je beide voor 3G. je moet trouwens ook voor wifi betalen (aka ‘je internetabbo’ of ‘de koffie bij de starbucks met extra diensten als toiletten en wifi in de prijs inbegrepen’.

  9. @Ed: ik gebruik bliep en heb onbeperkt internet. Ik heb verder geen idee hoeveel data dit kost voor een gesprek van bv 5 minuten. Maargoed als je thuis zit of in de buurt bent van bv een wifi spot dan is dit mooi meegenomen om kosten te besparen!

  10. @Bram: precies alles kost geld tegenwoordig maar dit is natuurlijk wel een mooie aanvulling op de app, als je in een gesprek zit met iemand en toch snel even moet bellen. Ben benieuwd hoeveel data dit verbruikt en mocht het meevallen dan is dit ook voor mensen zonder onbeperkt internet een mooie aanvulling op de app. Whatsapp komt binnenkort ook met een belfunctie, mooie concurrentie wat de eind gebruiker hopelijk ten goed komt.

  11. Hoe minder bel apps hoe liever, iPhone heeft facetime en facetime-audio, beiden werken perfect. Anders wordt het, ach dié heeft le gebeld, en dié via facebook, en dié via viber, en dié via whatsapp… Ah en hier nog iemand via skype… Geen vooruitgang hoor !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.