Reacties voor: Facebook brengt Lite-versie voor iPhone uit in Nederland

Kleinere download, minder dataverbruik
Facebook heeft de Lite-app ook uitgebracht in Nederland. De iPhone-versie was voorheen alleen in Turkije beschikbaar, maar is nu ook in Nederland te downloaden. Facebook Lite neemt minder ruimte op je iPhone in beslag.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Lb als je bedenkt dat de gemiddelde iphone als 32gb heeft.

  2. Net geprobeerd, drama. Loopt totaal niet lekker op iPhone x. Dan is safari nog beter te doen.

  3. En hoe zit het met dataverbruik? Locatieservice aan/uit? En batterijverbruik t.o.v. de reguliere FB-app?

  4. Het is beter om de web app van facebook te gebruiken. Die neemt nog minder ruimte en data in. (Als je uberhoud facebook nog wil gebruiken na al hun schandalen….)

  5. Ik gebruik eigenlijk altijd al de website versie. Icoon toegevoegd aan beginscherm en klaar.

  6. JAAA! Ik ben overtuigd!!!! Oh nee toch niet.
    NEXT

  7. … Facebook …. 💤💤💤💤💤💤💤

  8. Mooi maar loopt slecht op de xs als je scrolt zie je de haperingen. Verder ben ik wel een voorstander van een geripte Facebook versie

    @Alex: Ik heb dit een tijdje geprobeerd maar moest telkens opnieuw inloggen met 2 staps verificatie begint dat vervelend te worden

  9. De Facebook app is mijn enigste app die goed draait over de WiFi. Wanneer ik de wifi uitzet dan loopt het als een zonnetje. Terwijl dit via safari (over de WiFi) dan weer geen problemen geeft. Heeft iemand dit nog al gemerkt?
    Het lijkt er op dat de Facebook app soms bewust de WiFi dwarsboomt…

  10. Sinds kerst facebook verwijderd. Had ik dat maar eerder gedaan, wat een verademing.

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. Facebook lite – dat is die versie die in het buitenland miljoenen persoonsgegevens heeft gelekt, en waarvan wachtwoorden als plain text waren opgeslagen, en inzichtelijk waren voor facebook medewerkers.

    NEE DANK JE.

  13. Komt die ook naar België?

  14. Het idee achter de app is goed, maar wanneer ik de app open met voiceover aan op de iphone SE zie ik niets. Misschien wordt de app nog verbeterd, maar voorlopig is alleen de theorie goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.