Reacties voor: Facebook voor iOS laat je makkelijk berichten van vrienden blokkeren

Facebook laat je makkelijk vrienden in je tijdlijn blokkeren met een nieuwe knop naast berichten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Wie heeft al gevonden waar die album met geüploafe films gevonden kan worden ?

  2. Niet zo fraai, al mijn honderden likes op bedrijfspagina krijgen nu geen updates zonder dat ze weer opnieuw op “meldingen ontvangen” klikken onder vindt ik leuk button.

  3. Misschien. Al die bedrijven die er elke dag 4 dingen op knallen. Daar wordt ik echt moe van!! Als ik iets van jouw bedrijf wil weten dan zoek ik zelf in mijn lijst jouw bedrijf op. Ik zit niet te wachten op elk nieuw product in je assortiment of een nieuwe opstellen van je werkplek enz…. Maak al enkele weken dankbaar gebruik van deze knop en ben er dus erg blij mee. Mijn tijdlijn is een stuk overzichtelijker!

  4. Ik heb dit echt al heel land?

  5. Dit is niet nieuw.

  6. Dit gebruik ik al maanden (het verbergen van feeds). Dus niet nieuw. In het Engels werd het weergegeven als “hide from all user”, en klaar.

  7. Dit heb ik ook al tijden.

    @yukhalilsel: Gewoon bij Foto’s > albums > Video’s. Dit werkt net zoals op de desktop.

  8. Die knop zat er toch al?

  9. Origineel geplaatst door xigos
    Misschien. Al die bedrijven die er elke dag 4 dingen op knallen. Daar wordt ik echt moe van!! Als ik iets van jouw bedrijf wil weten dan zoek ik zelf in mijn lijst jouw bedrijf op. Ik zit niet te wachten op elk nieuw product in je assortiment of een nieuwe opstellen van je werkplek enz…. Maak al enkele weken dankbaar gebruik van deze knop en ben er dus erg blij mee. Mijn tijdlijn is een stuk overzichtelijker!

    De uitdaging is juist dat mensen die WEL bewust voor je gekozen hebben dat ineens nu nogmaals moeten doen, zonder dat ze dat verteld wordt.

  10. Origineel geplaatst door Bas
    De uitdaging is juist dat mensen die WEL bewust voor je gekozen hebben dat ineens nu nogmaals moeten doen, zonder dat ze dat verteld wordt.

    Zo is dat, kan nu weer overnieuw beginnen publiek op bouwen….

  11. @Bas:
    Dat is niet een uitdaging, dat is een bewuste restrictie zodat je advertenties moet kopen om je Facebook Pagina van waarde te maken. Mensen liken honderden tot duizenden pagina’s. Je kunt als gebruiker onmogelijk elke pagina afgaan.

  12. Geen landscape modus meer begint me mateloos de kont uit te hangen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.