Reacties voor: Facebook Home zeer onwaarschijnlijk op iOS

Facebook Home zal zeer waarschijnlijk niet op iOS mogelijk zijn, omdat Apple's besturingssysteem te gesloten is.
Lees het complete artikel → Facebook Home zeer onwaarschijnlijk op iOS
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Leuk dit

  2. Ziet er visueel wel erg aantrekkelijk uit! Maar vind het toch to much voor een social network om zodanig op de voorgrond te draaien.

  3. Ook reclame op me homescreen, leuk !

  4. Sorry maar kan er echt niet mee zitten. Facebook is leuk om af en toe met mensen die je niet zo vaak ziet in contact te blijven maar om nou elke foto van hond, baby, taart, landschap etc direct op je homescreen te krijgen lijkt mij hoogst vervelend.

  5. Zie de toegevoegde waarde eigenlijk niet, ze hadden beter hun app’s kunnen verbeteren, zoals dat dubbelklik een like is, daar hoef je toch geen nieuwe skin voor te gaan ontwikkelen? Je mist niets hiermee als Apple gebruiker.

  6. Ziet et wel mooi uit 😀
    Maar zie toch liever een foto die ik zelf als achtergrond wil en niet van “Like deze foto als je dit ook erg vindt!” Met een foto van een hond (of kind ) die mishandeld wordt (je weet wel over wat ik het heb)

    Het is nu niet omdat het waarschijnlijk niet naar iOS komt dat ik tegen Facebook Home ben, wil gewoon niet altijd met Facebook te maken hebben.

  7. Vind wel jammer dat het niet op iOS verschijnt igg, was leuke toevoeging geweest. Erg jammer hoe sommige Apple fans weer reageren dat het totaal overbodig zou zijn en dat het geen meerwaarde heeft. Hierin is Android gewoon makkelijk, het is open en dus kunnen zulke dingen hiervoor worden uitgebracht. Open / gesloten systeem, het heeft beiden zijn voor en na -delen. Dit is dan weer een plus punt voor Android!

  8. Dat ze maar eerst een deftige Facebook applicatie in de App store brengen dat niet elke keer crashed als ik foto’s wil bekijken. Dan mogen ze met iets nieuws afkomen.

  9. Veel bedrijven zijn momenteel bezig met het uitbrengen van een eigen mobiele besturingssysteem denk aan ubuntu, het nieuwe blackberry os, etc. Facebook pakt het wat dat betreft veel interessanter aan. Een schil op android die (voor wat ik tot nu toe heb gezien) veel uitgebreider is dan welke andere android skin met als voordeel dat de gebruikers uit alle android apps kunnen kiezen.
    Een zeer interessante ontwikkeling dus als je het mij vraagt!

  10. Blij toe! Fuck Facebook. En Google too!

  11. @Stefan:
    Je kletst volledig uit je nek; ten eerste worden er zeer weinig nieuwe besturingssystemen uitgebracht (als je kleinschalige projecten van kleine bedrijven of personen even vergeet). De besturingssystemen waar jij het over hebt zijn relatief oud en worden op dit moment net zoals ios en android gewoon doorontwikkeld. Ten tweede is Facebook in geen enkel opzicht bezig een besturingssysteem uit te brengen, ze hebben enkel een schil voor android gemaakt net zoals Samsung dat al jaren doet. Dit is tevens ook de rede dat het niet naar ios komt, om de simpele reden dat ios geen schillen ondersteunt.

  12. Het Facebook account is enkele weken geleden de deur uitgekieperd.
    Dus, i don’t really care.

  13. Ronduit triest hoe de apple fanboys reageren. Als die bij iOS mogelijk was, las ik vast ander commentaar.

    Ik moet zelf zeggen dat ik geen grote Facebook gebruiker ben, dus ik ga het sowieso niet gebruiken. Maar je ziet steeds vaker van zulke ‘schillen’ er zijn er tientallen, en aangezien facebook miljard gebruikers heeft (mocht ik mij niet vergissen) en genoeg android gebruikers, denk ik dat dit wel een slimme move van ze is.

  14. Ziet er erg mooi uit! Wat mij betreft mag het ‘compleet anders uitziende’ iOS 7 er zo wel ongeveer uitzien!

  15. Ja heel mooi, goed voor je privacy trouwens.

  16. Ziet er mooi uit, maar ik ben Facebook toch wel behoorlijk zat hoor. Ik houd het aantal ‘vrienden’ beperkt, maar toch krijg je allerlei spam je kant op. Laat staan die irritant reclame die steeds nadrukkelijker wordt…

  17. Doe toch maar niet

  18. Origineel geplaatst door Zjories
    @Stefan: Je kletst volledig uit je nek; Ten tweede is Facebook in geen enkel opzicht bezig een besturingssysteem uit te brengen, ze hebben enkel een schil voor android gemaakt net zoals Samsung dat al jaren doet. Dit is tevens ook de rede dat het niet naar ios komt, om de simpele reden dat ios geen schillen ondersteunt.

    Dat zegt hij toch ook!! Leer lezen

  19. Zal wel via cydia uitkomen als thema van dreamboard

  20. Wel of niet maakt helemaal niet uit.

  21. Oke, een OS dat voor mij afvalt voor de toekomst. Ik gebruik geen facebook zal het nooit gebruiken en laat het mij zeker niet opdringen door de maker van mijn foon

  22. Wat heel veel mensen niet begrijpen is dat Facebook elke dag op zoek is naar een nieuw verdien model. Ze hebben een enorm pand, veel medewerkers en een baas en andere hoge pieven die een paar miljoen per jaar willen verdienen.
    Het liep niet allemaal gesmeerd bij Facebook en nu komen ze met Home en veel mensen zijn enthousiast. Voor de Android mensen, want het komt ‘speciaal’ uit voor Android.
    Neem maar van mij aan dat in deze software het wemelt van de trackers en statistieken die worden afgetapt en doorverkocht.

    De meeste (jonge) mensen zal het geen reet uitmaken dat het bekend is waar je bent, wat je koopt, eet, opvraagt op internet, maar ik vind het een zorgelijke situatie.
    Als je thuis een bankafschriftje krijgt mag niemand die zien en deel je die niet met de straat, want dat is privacy gevoelig, maar ondertussen weet Zuckerberg alles van je en kan het aan de rest van de wereld verkopen.

    Heb een keer via gmail een mail gestuurd naar iemand dat ik verkouden was. De volgende dag heel chrome vol advertenties over neusspray’s en vitaminepillen.

    Ik hoop dat iedereen zich goed beseft wat vooral Facebook en Google, maar ook Apple in mindere mate, doet met jouw privacy gevoelige informatie.

  23. Gelukkig komt dit niet naar iPhone, hoef al die social media integratie niet. Ik bekijk m’n social media graag wanneer ik dat zelf wil bekijken.

  24. @Marcooo:
    Hoe is het nu met de verkoudheid ?

  25. Origineel geplaatst door Zjories
    @Stefan: Je kletst volledig uit je nek; ten eerste worden er zeer weinig nieuwe besturingssystemen uitgebracht (als je kleinschalige projecten van kleine bedrijven of personen even vergeet). De besturingssystemen waar jij het over hebt zijn relatief oud en worden op dit moment net zoals ios en android gewoon doorontwikkeld. Ten tweede is Facebook in geen enkel opzicht bezig een besturingssysteem uit te brengen, ze hebben enkel een schil voor android gemaakt net zoals Samsung dat al jaren doet. Dit is tevens ook de rede dat het niet naar ios komt, om de simpele reden dat ios geen schillen ondersteunt.

    1. Ik denk dat je beter eerst eens de email van Stefan deftig leest voor je er kritiek op geeft.
    Hij spreekt nl. ook over een Facebook schil, niet over Facebook OS.

    2. Er zijn wel degelijk een aantal nieuwe OSsen op komst, zoals Ubuntu for Smartphones, Jolla, Tizen, …
    Natuurlijk zijn dat doorontwikkelingen zoals elk ander Smartphone OS dat momenteel reeds op de markt is.
    Er is een groep rond de schaker Kasparov die beweert dat er de laatste 40 jaar niks nieuws meer is uitgevonden. Het zijn zogezegd allemaal doorontwikkelingen op reeds bestaande technologieën.
    Het staat je vrij om die redenering te volgen, maar ik vind het behoorlijk flauw …

  26. Zou dit nooit instaleren ook niet op een androd wil zelf bepalen wat ik. Dat hoeft Facebook niet voor mij te doen

  27. @Patrick:

    Email? Nieuw op het internet?

    Ontopic: Hier moeten we erg gelukkig mee zijn, gelukkig is iOS altijd gewoon wat het is en wat het moet zijn: elk iOS is hetzelfde. Laten we hopen dat dat ook zo blijft.

  28. Het zijn concurenten en apple heeft maar 2 dingen toegevoegd. De facebook en twitter in je notvication) en de notevication drop down apple wil zijn eigen software@blayur:

  29. Zit hier ook niet echt op te wachten. Irriteer me nu vaak al aan de irritante reclames en “like deze foto als je…..” en slappe berichten als de regering is de grote boeman terwijl mensen geen drol uitvoeren behalve facebook vol spammen. Moet er niet aan denken dat ik dat allemaal op mijn homescreen krijg.

  30. Origineel geplaatst door Beloved
    @Patrick:Email? Nieuw op het internet?Ontopic: Hier moeten we erg gelukkig mee zijn, gelukkig is iOS altijd gewoon wat het is en wat het moet zijn: elk iOS is hetzelfde. Laten we hopen dat dat ook zo blijft.

    De eerste email ooit is verzonden in 1971, dus meer dan 40 jaar geleden.
    En je kan redeneren dat het gewoon een elektronische versie is van iets reeds bestaand 🙂

    Ontopic : Persoonlijk vind ik dat je de gebruiker de keuze moet laten of die zo’n Facebook schil wil of niet.
    Niemand op Android wordt verplicht om die erop te zetten, maar je kan het wel als je wil.
    Ik heb trouwens een uitgebreider filmpje bekeken en het ziet er echt wel cool uit.

  31. Laten ze eerst maar een app ontwikkelen die uberhaupt goed werkt op ios .De huidige Facebook app is de slechtste die ik ooit heb gehad.Crasht enorm en blijft laden , pushtones zijn er niet en reageren op feedback doen ze al helemaal niet.Heb je een probleem vertel het Facebook.Vervolgens blijft alles gewoon bij het oude.Zeer slechte app en geen goede reclame voor de iPhone.

  32. Ik hoop toch echt dat facebook home naar iphone komt. Het schijnt een erg leuke toevoeging te zijn voor Android.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.