Reacties voor: Facebook introduceert Groups: losse app voor groepen

Facebook heeft nog een functie naar een losse app verplaatst. Met Facebook Groups kun je groepen op Facebook beheren en bekijken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Dit is letterlijk nog de enige reden dat ik Facebook gebruik. Ik heb heel lang naar dit soort apps gezocht van derde partijen, maar vreemd genoeg bestaan deze gewoon niet. Nu deze app beschikbaar is gesteld, gaat de officiële Facebook app van me telefoon. Nu nog een soortgelijke app voor de Mac!

  2. Toffe app alleen pushberichten werkt niet

  3. App crasht bij mij de hele tijd bij opstarten. Iphone 6 8.1

  4. Waarom maken ze de aparte messenger app wel universeel en deze niet ?
    Ziet er op een ipad niet uit, jammer want ik zou hem als vervanger voor de facebook app gebruiken.

  5. Nóg een losse Facbook app. Voor elke FB functie moet je een aparte app gaan gebruiken: chatten, groepen, pagina’s… De volgende app wordt dan fotobeheer? Privacy instellingenbeheer? Facebook apps/games? Zo komt mijn telefoon vol met bloatware.

  6. Ik word gek van facebook! Dan hebben ze het een gefixt en bij de volgende update doet de gefixte functie het niet meer.. Net ook; nieuwe update gehad en krijg recente berichten te zien van 8u geleden..
    Nog ff en hij gaat eraf..

  7. Ik gebruik nu enkel nog paper en groups op zowel m’n iPhone 6 plus en iPad mini 2. Het ziet er op de iPad een stuk minder goed uit, maar dat heb ik er voor over.

  8. App start niet eens op.

  9. Heerlijk nog een losse app net wat ik wilde NOT !!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.