Reacties voor: ‘Facebook werkt aan gezondheid- en AR-accessoires’

Facebook werkt aan vier hardwareproducten, waaronder een gezondheidsaccessoire en een product met augmented reality, twee terreinen waar Apple ook hoog op inzet.

Reacties: 4 reacties

  1. Leuk idee, maar helaas…..FaceBook. Daar kleeft tzt een misselijkmakend verdienmodel aan vast, waarbij verzekeraars, reisorganisaties en andere commerciele partijen miljoenen betalen aan FaceBook voor het gebruik van jouw data. Jij kunt dan lekker gratis je scans doen en wegzakken in je virtuele wereld.

  2. Ik vind het een gevaarlijke ontwikkeling dat ze zich nu ook gaan bezighouden met gezondheid. Facebook… het bedrijf dat zich weinig aantrekt van privacy en alle informatie doorverkoopt aan wie er maar voor wilt betalen.

  3. Origineel geplaatst door Flieps
    Leuk idee, maar helaas…..FaceBook. Daar kleeft tzt een misselijkmakend verdienmodel aan vast, waarbij verzekeraars, reisorganisaties en andere commerciele partijen miljoenen betalen aan FaceBook voor het gebruik van jouw data. Jij kunt dan lekker gratis je scans doen en wegzakken in je virtuele wereld.

    Alleen de zon, die komt voor ‘niets’ op. Ik denk dat wij daar nog even aan moeten wennen.

    Niets is gratis, wij betalen met gepersonaliseerde data met als gevolg gerichte advertising en alles wat erbij komt kijken. Een banner van WC-eend is zooo 1998…..

  4. FB je gezondheidsgegevens geven is bijna net zo dom als in bad gaan zitten met je iPhone in het stopcontact.
    Dag mijnheer X, vanaf heden gaat uw premie van uw levensverzekering omhoog omdat we zien dat u niet voldoende beweging heeft gedurende uw dag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.