Reacties voor: Facebook geoptimaliseerd voor iPhone 6-schermen

Facebook is voortaan ook geoptimaliseerd voor het grotere scherm van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
Lees het complete artikel → Facebook geoptimaliseerd voor iPhone 6-schermen
Michel Lusthof -

Reacties: 27 reacties

  1. Whatsapp goedgekeurd, maar geen spoor van de app in de App Store. Ze moeten zich kapotschamen. Serieus. Whatsapp is altijd al een drama geweest wat updaten en “bij de tijd blijven” betreft.

  2. Ik snap niet dat mensen nog whatsapp gebruiken. Sms is tegenwoordig ‘gratis’ en zit onbeperkt in bundel, en dan is er nog iMessage. Maar uit gewoonte blijven mensen een app gebruiken.

  3. Ik vraag me ook af wanneer de iculture app ge-update word

  4. Origineel geplaatst door kuradius
    Ik vraag me ook af wanneer de iculture app ge-update word

    Ik ook! iPad versie zou ook leuk zijn. Check regelmatige iCulture op mijn mini, maar het ziet er niet uit.

  5. Ik heb het al in een ander bericht gezet over Whatsapp, maar ik doe het ook nog maar even hier: waarom blijven jullie (iCulture) toch altijd terugvallen op dit soort zogenaamde betatesters? Eerst roepen ze van ‘Uiterlijk dinsdag is de update beschikbaar, hopelijk vroeger!’. Dan is het dinsdag, zeggen ze weer ‘Ja door tijdsverschil is het later’. Is het woensdag, is het ineens: ‘Hij is goedgekeurd, de ontwikkelaar moet hem alleen nog vrijgeven’. Het is elk jaar weer hetzelfde liedje met Whatsapp-testers die beweren dat de update er bijna aan komt. Vorig jaar met iOS 7 was het hetzelfde liedje en het jaar daarvoor met het iPhone 5-scherm ook. Het duurde en het duurde maar. Eerst roepen ze: hij komt volgende week. Is er nergens een update te bekennen, dan roepen de testers/een tester ineens ‘Er zat een fout in, hij is afgekeurd’. Het is natuurlijk makkelijk om dit soort dingen te roepen, omdat het lastig op waarheid te controleren is. Ik vraag me dan ook af waarom deze testers steeds aangehaald worden in berichten op iCulture, aangezien dat soort personen helemaal geen goede betrouwbaarheid opgebouwd hebben of iets dergelijks.

  6. @BRK: Dat je het onbetrouwbaar vindt is genoeg om te zeggen hoor! Haha

  7. Opnieuw over Whatsapp zeg ik: telegram is beter.

  8. De nieuwe website weergave is het enige dat me tot hiertoe meevalt, die domme blauwe banden boven en beneden zijn tenminste weg, en op de iphone 6 geeft dit een zeer mooi en ruim resultaat. Top!

  9. Facebook, t heeft even geduurd, ik ben tevreden. Wat een ruimte en overzicht op mijn iphone 6 alles kraakhelder en alles spat van m’n beeldscherm.

    Nu whatsapp nog… Jammer dat iMessage niet populair is onder de mensen en sms. Zoveel beter… Whatsapp is te erg ingeburgerd

  10. Origineel geplaatst door Vince
    Ik snap niet dat mensen nog whatsapp gebruiken. Sms is tegenwoordig ‘gratis’ en zit onbeperkt in bundel, en dan is er nog iMessage. Maar uit gewoonte blijven mensen een app gebruiken.

    Niet uit gewoonte! Je snapt het blijkbaar niet, prima toch. Heeft ook geen zin om jou anders te doen geloven! Gebruik jij het niet. Miljoenen anderen wel.

    IMessage is punt 1 alleen voor iphones! BAM, helft van de mensen heb ik dus niet op imessage.

    Kun je met gewone sms ook filmpjes en veel foto’s sturen naar bijv opa en oma,om maar wat te noemen?

  11. Ik zeg: TELEGRAM.

  12. Wat ik nog wel mis (vooral voor de 6+) is de landscape modus..

  13. Top, YouTube is ook ge-update. Hopelijk is whatsapp snel beschikbaar.

  14. @BRK: zeker mee eens. Iculture zegt en roept maar wat altijd. Bronnen bla bla

  15. @Stan: helemaal gelijk stan, wereld app en al geoptimaliseerd voor iPhone 6 (plus)
    Maarja niemand ziet in hoe snel en goed die app werkt

  16. Wou net zeggen. Hoe moeilijk is het om een app te updaten naar een groter scherm (iculture net zo) whatsapp is zoals altijd weer erug laat. Bedrijven met meeste geld doen er altijd langst over. En daarbij iculture waar blijft die update van whatsapp ? Zou er dinsdag toch al zijn ?

  17. Mensen doe toch eens kalm zeg. Iculture kan er toch niets aan doen.

  18. @Vince: Bij mij niet hoor, ik heb een alles in een abbo. 1 sms staat gelijk aan 1 min bellen of 1 mb data. Trouwens, niets is gratis in deze wereld, behalve de zon!

  19. Wanneer wordt de iCulture app geoptimaliseerd voor iphone 6? 🙂

  20. @Wesley: Telegram werkt gewoon stukken beter dan Whatsapp. Helaas ziet inderdaad niemand echt hoe goed de dienst werkt. Telegram stuurt gewoon veel sneller dan Whatsapp en helaas blijft iedereen Whatsapp gebruiken ‘uit gewoonte’.

  21. Paginabeheer van Facebook is inmiddels ook geoptimaliseerd voor iPhone 6/plus

  22. Origineel geplaatst door Stan
    @Wesley: Telegram werkt gewoon stukken beter dan Whatsapp. Helaas ziet inderdaad niemand echt hoe goed de dienst werkt. Telegram stuurt gewoon veel sneller dan Whatsapp en helaas blijft iedereen Whatsapp gebruiken ‘uit gewoonte’.

    Heeft weinig met gewoonte te maken en veel met het feit dat Telegram na de overname van Whatsapp door Facebook een tijdelijke boost kreeg, maar sindsdien niet één van mijn contacten is overgestapt.

    Telegram werkt inderdaad lekker snel, maar het is niet onderscheidend.

  23. WhatsApp is simpelweg bij iedereen ingeburgerd: Android, iOS, BlackBerry etc. Zolang er niet echt schokkende feiten over WhatsApp bekend worden (die er ongetwijfeld wel zijn) zal iedereen dit blijven gebruiken.

    On: Facebook app is nu prima voor de iPhone 6, veel overzicht!

  24. Origineel geplaatst door Dennis Prins
    Whatsapp goedgekeurd, maar geen spoor van de app in de App Store. Ze moeten zich kapotschamen. Serieus. Whatsapp is altijd al een drama geweest wat updaten en “bij de tijd blijven” betreft.

    Whatsapp moet zelf de update nog testen en goedkeuren. Staat ook in artikel. Al is het door Apple goedgekeurd.

    Whatsapp is niet zo snel als andere apps nee. Geduld is overigens een schone zaak.

  25. Origineel geplaatst door Gio
    Facebook, t heeft even geduurd, ik ben tevreden. Wat een ruimte en overzicht op mijn iphone 6 alles kraakhelder en alles spat van m’n beeldscherm.

    Nu whatsapp nog… Jammer dat iMessage niet populair is onder de mensen en sms. Zoveel beter… Whatsapp is te erg ingeburgerd

    Niet iedereen heeft een iPhone dus ook geen iMessage. Vandaar dat ze whatsapp of telegram gebruiken….

  26. Wanneer komen jullie als iculture met een i6( ) update?

  27. De app ziet er nu héél wat beter uit op de 6+

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.