Reacties voor: Facebook en Tapulous zien enorme groei in iOS-downloads tijdens kerst

Facebook en Tapulous zien een enorme groei in het aantal downloads vanaf iOS-apparaten. Dat wijst erop dat er tijdens de kerst veel nieuwe gebruikers bij zijn gekomen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Tja, het zijn inderdaad de standaard apps die bijna op elke Iphone te vinden zijn!

  2. @siep. Zou je denken? Facebook kan ik nog wel begrijpen maar TapTap games kom ik vrijwel zelden tegen op iphones die ik in me handen heb (en dat zijn er elke week weer best wat)

  3. “de iPhone-applicatie” (laatste alinea)
    Gaat het hier nou over tap tap of facebook?? Gezien het artikel zou ik tap tap zeggen, maar gelet op de cijfers denk ik meer aan facebook.

  4. “Veel Amerikanen die geld hebben om een iPhone te kopen, hebben een Facebook-account…”

    Wat is dat nu voor een (belachelijke) zin?

    Net of enkel mensen met veel geld een iPhone kunnen kopen? En dat mensen die wat meer te besteden hebben zowiezo voor Apple kiezen? Triest.

  5. Ik vraag mij af hoe ze aan de download cijfers komen.. iTunes Connect was ,en is nog steeds tot morgen, gesloten waardoor sales/downloads niet bekend kunnen zijn..

  6. Origineel geplaatst door Me2995
    “Veel Amerikanen die geld hebben om een iPhone te kopen, hebben een Facebook-account…”Wat is dat nu voor een (belachelijke) zin?Net of enkel mensen met veel geld een iPhone kunnen kopen? En dat mensen die wat meer te besteden hebben zowiezo voor Apple kiezen? Triest.

    Maar wel waar.
    Hopelijk groeit Facebook ook in Nederland wat, want dat vreselijke Hyves weiger ik te gebruiken, zeker sinds het van de telegraaf is.

  7. Sinds die nieuwe update van Facebook wil hij nog wel eens crashen als ik via “notifications” iets bekijk en dan afsluit (ik heb een 2G op 3.1.3) als ik dan opstart lijkt de facebook-app niet meer te weten waar hij zich op facebook begint en crasht. Ik moet dus nu oppassen met waar ik facebook afsluit. Waarschijnlijk heb je hier geen last van met multitasking.

    Ierdere keer als deze crasht kan ik opnieuw installeren telt het dan ook als nieuwe download? Denk wel dat ik het een stuk of 15 keer gedaan heb al 😛

  8. Ik kreeg ook weer de ene na de andere Game Center vriendverzoek binnen. Daar trok ik ook al de conclusie uit dat Apple goede zaken heeft gedaan met Kerst.

  9. Origineel geplaatst door robinIk vraag mij af hoe ze aan de download cijfers komen.. iTunes Connect was ,en is nog steeds tot morgen, gesloten waardoor sales/downloads niet bekend kunnen zijn..

    Waarschijnlijk hebben ze iets in hun app gemaakt waarmee ze dat kunnen zien?

  10. @robin: De app identificeert zichzelf bij de server, dus gebruiker X logt in via de Facebook app. Iets vergelijkbaars werkt waarschijnlijk ook bij Tapulous, misschien zijn het ads oid of informatie die van een server wordt gehaald die van Tapulous is.

  11. Origineel geplaatst door Pete: Maar wel waar.
    Hopelijk groeit Facebook ook in Nederland wat, want dat vreselijke Hyves weiger ik te gebruiken, zeker sinds het van de telegraaf is.

    Komaan zeg, omdat je 700€ aan een telefoon geeft ben je dus rijk? Om niet te spreken van diegene die hem kopen op afbetaling (via abo). Pure onzin en misplaatst in dit artikel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.