Reacties voor: Facebook rolt donkere modus nog verder uit

Heb jij hem al?
Facebook rolt de donkere modus nog verder uit, nadat de eerste gebruikers al in juni de nieuwe weergave zagen. De afgelopen dagen zien steeds meer gebruikers een dark mode in de Facebook-app. Zo check jij of je het ook al kan gebruiken.
Lees het complete artikel → Facebook rolt donkere modus nog verder uit
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Het werd eens tijd! Moet zeggen dat ik naast iCulture ook veel gebruik maak van Facebook en dat het erg fijn is dat de dark mode beschikbaar gaat komen! Heb net even gekeken en ik heb het nog niet😬

  2. @Frank (Oevermans): Het ook nog niet zichtbaar.

  3. Ein-de-lijk!!! Gedaan met dat geswitch tussen keer kleuren om aan en uit.

  4. @Jerry: Uiteindelijk komt het wel beschikbaar natuurlijk, maar snap niet dat het een jaar moet duren! Daarnaast is het bij apps als Messenger en YouTube heel irritant dat je niet een automatische darkmode hebt en dat je steeds handmatig moet switchen. Wat ik bij YouTube verder nog vervelend vind is dat wanneer je de app voor het eerst opstart, je kort een wit scherm krijgt voordat het zwart/grijs wordt. Kortom er is nog een lange weg te gaan voor wat betreft de darkmode!😅

  5. (Red.) De donkere modus zou nu breder uitgerold worden. Het artikel is hiervoor bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd.

  6. Kleine update, ik heb de dark mode voor FB nog steeds niet! Heb het van de zomer een paar weekjes gehad en was té blij. Uiteindelijk ben ik blij gemaakt met een dode mus, want na twee weken was het ook weer weg.

    Hoop oprecht dat het nu eens beschikbaar komt in de app, want gebruik Facebook nogal veel. In de avond is het toch lekker als je niet een fel (wit) scherm hebt.

  7. Ik zit zeer beperkt op Facebook. Dát, i.c.m. al die privacy problemen, gebruik ik enkel de browser versie, niet de app. Nog steeds vol problemen, maar minder. Die dark mode zal dus nog lang op zich laten wachten. Ach, ik kan zonder. 🙂

  8. @Frank (Oevermans): Hier ook niet hoor.

  9. Het zou de mensheid goed doen als Facebook compleet op ‘zwart’ gaat. Mensen die dat niet beseffen leven nog onder een steen.

  10. Bij mij is de donkere modus beschikbaar. Na het lezen van dit item ben ik maar even gaan checken en deze is dus nu beschikbaar.

  11. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Het zou de mensheid goed doen als Facebook compleet op ‘zwart’ gaat. Mensen die dat niet beseffen leven nog onder een steen.

    Exactly

  12. Bij mij wel op iPhone.
    Nu iPad nog… #duurtlang

  13. @Jeffrey: helemaal mee eens.

  14. Nee heb ik nog niet. Ook de nieuwe interface voor de browser heb ik nog niet eens.

  15. Helaas hier nog steeds geen Darkmode. Het duurt wel erg lang! Facebook is de enige app die bij mij geen Darkmode heeft.

  16. Nou ik had ook eerst Dark Mode op Facebook, maar na een update is het weer weg.

  17. Origineel geplaatst door Jeffrey
    Het zou de mensheid goed doen als Facebook compleet op ‘zwart’ gaat. Mensen die dat niet beseffen leven nog onder een steen.

    Donkere geesten met duivelse technieken. Het kan inderdaad niet zwart genoeg zijn.

  18. Hier de darkmode. Eindelijk

  19. Ik heb hem tot nu toe nog niet. Gezien ik veel in de nachtelijke uren werk hoop ik wel dat ik op korte termijn de dark-mode tot mijn beschikking krijg

  20. Origineel geplaatst door Ronald
    Nee heb ik nog niet. Ook de nieuwe interface voor de browser heb ik nog niet eens.

    Ik heb die nieuwe interface ook nog niet. Meen dat ik ergens gelezen heb dat iedereen wereldwijd dat afgelopen september al moet hebben, maar Zuckerberg is me overgeslagen. Dus die darmmode, daar durf ik niet eens op te hopen.

    En ja, al dat commentaar dat FB op zwart moet blabla. Ik heb, dankzij een internationale studie, veel vrienden in het buitenland en FB is perfect om daar contact mee te houden. Graag zou ik een concurrent zien, en graag zou ik ook zien dat FB gedwongen wordt op te treden tegen alle fake news en onzin die erop verkondigd wordt (want als ze zwarte piet kunnen verbieden, dan kunnen ze ook complottheorieën verbieden).

  21. Update van paar dagen terug erop gezet en het werkt. Ik ben echt voor dark mode, maar voor FB niet echt mijn favoriet om eerlijk te zijn…

  22. Facebook?

    Boeien😴

  23. Heerlijk. Bij mij werkt het. Bedankt voor de tip.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.