Reacties voor: Facebook at Work: sociaal netwerk voor op kantoor

Facebook gaat de concurrentie aan met Slack, Asana en andere zakelijke netwerken. Facebook at Work ziet er hetzelfde uit als Facebook, maar heeft geen reclame en is alleen voor jou en je collega's.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Dus nog meer rommel 😉

    LinkedIn dus concurrent erbij?

  2. Daar is yammer toch voor ?

  3. Yammer.

  4. JA! Doen. Geen outlook mail meer. Een dedicated social platform. Niet iedereen zal het met me eens zijn. Omdat het beheert word door facebook zelf. Maar als er meer door de ITers van de bedrijven kan worden ingesteld is dit misschien wel hetgeen wat outlook gaat vervangen.

  5. Ahrggh
    En de productiviteit zal ongetwijfeld toenemen
    (…volgens Zuckkerberg dan)

  6. We hebben al LinkedIn.

  7. Facebook en niks bijhouden en geen reclame waar heb ik dat eerder gehoord

  8. Hoe kunnen bedrijven Facebook nou nog serieus nemen als gebruiker zijnde?? (dus niet om te adverteren)

  9. Lijkt mij een ideaal platform als hierbinnen ook verschillende projectgroepen kunnen worden opgezet waarin documenten (of links naar documenten) overzichtelijk kunnen worden gemaakt. Vrijwel iedereen is bekend met de werking van facebook, waardoor al die vele en vaak onduidelijke of onhandige platformen niet meer gebruikt hoeven te worden..

  10. Jammer dat je data door een Amerikaanse partij wordt beheerd. Nederlandse partijen lopen hier al op vooruit dus wees alert op de patriot act 😉

  11. Niemand die dat gaat gebruiken. Klinkt toch niet? Facebook (al erg genoeg) AT WORK. Alsof het een aangepaste versie is….

  12. @Davey: Nee, do’nt!! Moet er niet aan denken. Heb privé al geen fb. Zakelijk….help!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.