Reacties voor: Vernieuwde Facebook-app laat je meerdere foto’s tegelijk delen

Facebook staat op het punt een app-update uit te brengen, waarmee je meerdere foto's tegelijk kunt insturen in een bericht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Thats it?

  2. Het is nog steeds een bagger App. Paper App die in de Amerikaans App store te vinden is heeft een veel mooier design en is veel makkelijker te gebruiken. Hoop dat Paper ook snel in de nl App store komt..

  3. Hoe waarheids-getrouw is dit bericht?
    Volgens eerdere berichten zou whatsapp ook met een update binnen een bepaalde tijd zou uitkomen, en ik wacht nog steeds? of zie ik iets over het hoofd?

  4. Mijn laatste update van Facebook deed ik op 19okt en mijn app bevat deze functie al…. Strange

  5. Ik ben zo blij met de paper app uit de usa store voor facebook. Zo veel rustiger, sneller en overzichtelijker én geen extra messenger app nodig. Heerlijk!!! Nogmaals bedankt Iculture voor de tip

  6. @Brains: hoe kan ik die aanmaken dan?

  7. Laat ze aub de app wat beter maken eerst

  8. En hoeveel gegevens halen ze nu weer uit je iPhone met deze nieuwe app? Hoe veilig is deze?

    Is er een andere app om Facebook te bekijken dan? Lees net paper??

  9. Paper is ook een app van Facebook. Dus voor de privacy moet je het niet doen. Het is gewoon een totaal andere manier van gebruik van de tijdlijn. Leuk, dat wel, maar alleen in de US store te krijgen voorlopig

  10. Nog geen update hier te bekennen hoor.

  11. Wat is het verschil met de bestaande Facebook app? Daarmee kan je al lang meerdere foto’s tegelijk delen en in volgorde aanklikken in je filmrol.

  12. ik hoop ook dat de foto’s weer chronologisch komen te staan. Sinds de 8.1 update zoek ik me een ongeluk in de photobrowser.

    Maar was iemand dronken op de redactie? Gaat dit over Facebook, messenger of Paper?

  13. Leuk dat ze zoveel updaten maar laten ze eerst paper maar internationaal maken. En daarnaast zou die whatsapp update ook fijn zijn.

  14. Ik heb Paper een tijdje gehad en is veeeel mooier van opzet, maar…. Ik heb niet kunnen vinden hoe ik mijn newsfeed in kon stellen op nieuwste berichten eerst ipv populairste. En dat is voor mij een showstopper.

  15. Origineel geplaatst door Brains
    Ik ben zo blij met de paper app uit de usa store voor facebook. Zo veel rustiger, sneller en overzichtelijker én geen extra messenger app nodig. Heerlijk!!! Nogmaals bedankt Iculture voor de tip

    Dat geldt ook voor mij, heerlijk die Paper app uit de US-Store

  16. Origineel geplaatst door yermolai

    Origineel geplaatst door Brains
    Ik ben zo blij met de paper app uit de usa store voor facebook. Zo veel rustiger, sneller en overzichtelijker én geen extra messenger app nodig. Heerlijk!!! Nogmaals bedankt Iculture voor de tip

    Dat geldt ook voor mij, heerlijk die Paper app uit de US-Store

    Het nadeel is dat externe apps voor login de standaard app gebruiken en dat dit niet via Paper kan. Dan moet je alsnog de standaard app ernaast hebben.

  17. Nog geen update te zien.

  18. @LightPhoenix: Nee hoor, dan verwijst hij je direct door naar Facebook in Safari. Zodra je daar inlogt ben je weer het mannetje.

  19. @vuurvreter: Niet. Zoals je wel gemerkt hebt, is het verhaal omtrent WhatsApp-update die destijds ‘uiterlijk dinsdag’ zou komen bullshit. Sowieso moet je niet luisteren naar die zogenaamde beta-testers waar iCulture dit op gebaseerd had, want die kunnen helemaal niet zien hoever een app update gevorderd is voor een release (testen bij Apple, goedkeuring en dergelijke).

    Maar goed, ook bij deze Facebook-update klopt het dus niet, gezien er zoals vele al merkten geen update te bekennen is. Die zal ook wel pas donderdag of vrijdag komen, gezien Facebook elke halve maand een update uitbrengt, en de laatste update was 15 oktober.

  20. Ik heb net die Paper app geïnstalleerd nadat ik de reacties gelezen heb. Wat een app zeg! Zo mooi gemaakt, stukken beter dan die stomme Facebook app!
    Het artikeltje op iCulture heeft me hierbij goed geholpen, bedankt iCulture!

  21. Zie helemaal geen update

  22. Hier geen update

  23. En hier ook niet, de dag is nog niet om 😉

  24. De update is er nu

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.