Reacties voor: ‘Apple wil Face ID mét notch op de MacBook en iMac’

Dat Apple op den duur Face ID naar de Mac wil brengen mag geen verrassing zijn, maar dat de notch ook de overstap naar de desktop maakt is niet iets waar iedereen om staat te springen. Toch lijkt Apple dit te overwegen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Ik zou dit heel onbegrijpelijk vinden…
    Ik snap heel goed dat op de iPhone elke mm schermrand-verlies telt, maar op de iMac of Macbook kan er toch makkelijk worden gekozen om dit in de rand weg te werken?

  2. Een notch op een MacBook en al helemaal op een iMac lijkt me een heel slecht idee. De noodzaak voor een hele dunne schermrand is daar helemaal niet aanwezig, het is niet dat ie dan wel in m’n broekzak past. Liever een iets dikkere rand waar je dit netjes in weg kan werken.

    Op de Windows laptop markt zie je ook al fabrikanten die de rand zo dun hebben gemaakt waardoor een geen camera in past en ze deze maar bij het toetsenbord hebben geplaatst waardoor je bij een videocall naar iemand zn kin zit te kijken. Een oplossing voor een probleem dat er helemaal niet was met een iets dikkere rand.

  3. Face id lijkt mij echt geweldig op de Macbook. De notch hoeft geen probleem te zijn als deze precies in de macOS werkbalk bovenin valt. De menu’s zouden eromheen kunnen worden gemaakt.

  4. Kom maar op zou ik zeggen, op een laptop scherm zou die notch relatief klein zijn. inmiddels ben ik er in ieder geval op mijn telefoon al lang aan gewend.

  5. Ik snap niet waarom dat zo lang moet duren. Bewezen techniek. Betrouwbare hardware. Hup, implementeren die handel!

  6. Alleen jammer is dat ze op die iPhone modellen met notch de batterij percentage niet meer meteen zichtbaar is.
    Nu moet je iedere keer de bedieningspaneel tevoorschijn halen om je batterij percentage te kunnen.
    Ik had liever gezien dat ze dat op de locks screen hadden gezet hoef je niet elke keer die bedieningspaneel tevoorschijn halen!
    Wie weet kom daar verandering in iOS 14 laten we het hopen 🤞

  7. Ik vermoed dat er volgende week woensdag meer informatie los komt

  8. Dat is de reden dat ik nog geen nieuwe MB heb gekocht. Eerst FaceID, dan nieuw spul. Ik vind het op mijn iPad al irritant dat ik touchID heb. Dus kom maar op. En er is ruimte zat, dus geen notch erop please

  9. Origineel geplaatst door Appeltje
    Face id lijkt mij echt geweldig op de Macbook. De notch hoeft geen probleem te zijn als deze precies in de macOS werkbalk bovenin valt. De menu’s zouden eromheen kunnen worden gemaakt.

    Goeie!

  10. Ik wil en geen face-ID en al helmaal geen notch oo mijn mac!! Laat dat faceid lekker weg op de iPhone en integreer touchid in de zijknoppen net als Sony. Ik hoef ook geen front-camera. Aan de achterkant mogen er wat mij betreft meer dan 5 zitten. Maar ik wil geen cameras of andere inkepingen aan de voorkant

  11. Met een zwarte menubalk van dezelfde dikte kan het wel heel mooi zijn. Zeker als macOS er rekening mee houdt en niet-passende menu’s naar rechts gooit.

  12. No notch, no glory!!
    Designmatig uitstekende keuze. Vooral geen koudwatervrees…getuige de suc6 story van de iPhone X…
    Komt helemaal goed 👍

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.