Reacties voor: Ga gekke bekken trekken met Face Dance Challenge

Met Face Dance Challenge doe je gezichten na die op het scherm verschijnen. Denk aan Dance Dance Revolution, maar dan met emoji.
Lees het complete artikel → Ga gekke bekken trekken met Face Dance Challenge
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Dat er maar vier maanden aan gewerkt is… helaas is dat goed te voelen.

    Het is niet een spel waar je highscores mee neergaat zetten. Het is een spel om een rede te vinden om gek te doen voor views… (youtube, snapchat, instagram noem ze maar). dance dance revolution(DDR) is een spel die icm de beats per minute(BPM) een serie pijlen laat zien die de speler op de beat na moet dansen/spelen. Dat is het op de muziek moet is een sterke factor van DDR. Dit spel.. heeft daar helemaal niks mee te maken. Het is onmogelijk om op de BPM van verschillende nummers verschillende gezichten te uit te oefenen op de muziek. Zodat de camera ze ook op tijd herkend..

    Dit is van het gehalte: geweldig concept, jammer van de uitwerking. Ofwel de app is leuk om 1 keer te bekijken en van je telefoon af te gooien. Het werkt gewoon niet.

    Liefhebbers van DDR kunnen googlen naar FFR (Flash Flash Revolution) wat met de pijltjes toetsen gespeeld kan worden op je desk- lap- top.

  2. Mocht je een baard hebben: het werkt voor geen meter…

  3. De app crasht altijd op 90% als ik hem open doe … op mijn iPhone 7plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.