Reacties voor: Fabrix Booklet: handgemaakte kunstleren iPad-cases (update)

Fabrix Booklet zijn handgemaakte leren cases voor de iPad. Fabrix werd bekend door de stoffen cases voor de iPhone, maar met de Booklet-cases slaan ze een nieuwe richting in.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. ziet er best nice uit, niet mijn type case maar toch.. en niet eens zo heel duur voor handgemaakt

  2. Ik heb een vergelijkbare case van Belkin, enkel mis ik de flap die je hier wel ziet.

    Het zijn leuke cases die je product goed beschermen maar ik heb graag iets hards vast in plaats van een kussen 🙂

    Mijn volgende hoes wordt denk ik een plastic case o.i.d.

  3. Háált het niet bij de DODOcase.
    En, wat is het verschil tussen “leder” en “echt leder”?

  4. Leuk, maar ik zweer toch echt bij de Apple bookcase. Dat is een strak laagje om de iPad heen. Dit ziet er toch weer zo lomp uit dan en je wil juist showen dat er een iPad in zit.

  5. @Wouter: Ik heb mn iPad niet bepaald om te showen…als DAT de reden is dat je een iPad hebt…

    De Apple case heb ik welgeteld 1 week gebruikt toen ik mn iPad in Amerika kocht en de rest van de vakantie meteen wilde gebruiken. Eenmaal thuis direct iets anders gekocht. Het materiaal van de Apple case vlekt, trekt stof aan en voelt vreemd.

    Dan is er toch echt mooiers te krijgen.

    On topic: Zoals bijvoorbeeld deze cases. Erg fraai! Wel aan de dikkere kant inderdaad.

  6. Origineel geplaatst door Wouter
    Leuk, maar ik zweer toch echt bij de Apple bookcase. Dat is een strak laagje om de iPad heen. Dit ziet er toch weer zo lomp uit dan en je wil juist showen dat er een iPad in zit.

    Ik begrijp wat je bedoelt 😉

    Ik heb nu ook zo’n leren en vind het jammer dat de iPad hierdoor zo dik wordt. Ik denk dat ik zo’n Macally stand (ofzo) ga kopen. Die is net als de Apple versie ook mooi dun

  7. Besteld, een zwarte. Alhoewel de Apple case erg handig is ziet dat ding er niet uit. En een mooie zwarte case die bij vergaderingen op tafel ligt oogt wat netter. Ik heb tenslotte ook een pak aan en geen oud t-shirt. Als mijn iPad maar niet beschadigt.

  8. Ikzelf heb een lederen case van Piel Frama, een Spaans bedrijf dat prachtige cases maakt.

  9. Thnx voor de tip! Heb ‘m net rechtstreeks bij de Fabrix besteld.. €48,94 inclusief verzending naar Nederland.

  10. @Didier:
    Ik heb toch liever iets van Louis Vuitton.

  11. Wat ik me bij deze cases altijd afvraag: kan je iPad met een Switcheasy Nude iPad case er omheen (dikte 1mm) er ook nog in of zit deze strak?

    Als ik thuis ben, dan zie ik mezelf sowieso niet lekker internetten op de bank met deze case er omheen, maar wil ik wel dat m’n iPad beschermt is, ook omdat we een klein kind hebben thuis lopen.

    Is daar in deze case nog ruimte voor? (de case en niet het kind 🙂 )

  12. En als er een nieuwe iPad uit komt? Dan heb je dus niets meer aan je mooie hoes van € 60,-.

    Kom maar met de opmerkingen als: ‘ja als je zo denkt kan je niets meer kopen’.

  13. @Joost

    En dan heeft je “oude” iPad ineens geen bescherming meer nodig?

  14. @MichaelB:

    Jawel, maar de meeste mensen verkopen de iPad. Ik vraag me alleen af of je nog wat voor een gebruikte hoes krijgt.

  15. De bestelde zwarte case is net bezorg.. Erg mooi, ruikt niet naar echt leer maar is het denk ik wel. Mooie zakelijke uitstraling.

    Robert

  16. Ik heb net mijn gray matter case ontvangen. Let op: DIT IS GEEN LEER wat aan de buitenkant zit, maar kunststof dat op leer lijkt. Het is ook nog eens een keer materiaal wat snel beschadigd, van mij kwam al met een kapot plekje aan. Ziet er top uit, maar ik zou het niet kopen!

  17. Follow up eerder bericht, contact opgenomen met Fabrix zelf:

    “Thank you for contacting us and we are very sorry for the defective item you have received.

    We are sorry because we did not know that the review on ipadclub mentioned that our products were made of real leather. Our products are actually made of synthetic leather but they are indeed handmade”.

    Ze sturen me een gratis vervanging. Zoals gezegd, ze zien er mooi uit en zijn erg handig. Verwacht alleen geen echt leer.

  18. En ik maar tegen iedereen lopen te pochen over mijn echt leren case. Voel me ook een beetje genept. Heb er 2 gekocht, eentje gegeven aan iemand in India als een echt leren case. Oeps.

    Robert

  19. Michel, wat voor vervanging krijg jij? Iets van echt leer?
    Kan ik nu verhaal halen bij deze site?

    Robert

  20. @Robert: Robert, ik denk dat je geen verhaal kan halen bij Fabrix. Die hebben het op hun site nergens over echt leer. Als je hem via iPadclub hebt gekocht zou ik het daar proberen. Zij hebben namelijk wel expliciet op de site staan dat het leer is. Ik krijg een nieuwe omdat die van mij bij aankomst beschadigd was, maar dat is dus dezelfde, met kunstleer.

  21. Ik heb hem inderdaad via deze site gekocht. Voor mezelf is het niet zo erg. Het is een mooie case. Alleen je staat natuurlijk voor %^& als je een relatie zo’n ding geeft voor zijn nieuwe iPad. En daar dus specifiek bij verteld dat het echt leer en handgemaakt is.

    Robert

  22. Peter Huesken: Je hebt vooral bij Chinese webwinkels regelmatig dat er ‘leather’ in de titel en op de verpakking staat. Maar als je dan bij de specs kijkt blijkt het om ‘faux leather’ te gaan. Nepleer dus. Met ‘echt leder’ wil ik benadrukken dat het om echt leer gaat.

    Ik heb ook wel eens discussies gehad met mensen, die het eigenlijk niet zoveel boeit of het wel leer is. Als het er maar op lijkt, is het al goed. Ik ben op zich wel een leerpurist: ‘t is voor mij pas leer als het een dierenvelletje is.

  23. Robert en anderen: Excuses voor de verwarring. Ik ben afgegaan op de informatie van onze shoppartner en die ging er vanuit dat het om echt leer ging. Ik heb de hoesjes zelf niet in handen gehad (we beheren de shop niet, dus er staat hier ook geen berg accessoires in de hal). Ik heb de tekst in het artikel nu aangepast. Als je online hebt besteld loop je overigens geen risico, want je hebt altijd het recht om de koop te annuleren als de kwaliteit tegenvalt. Maar nogmaals: excuses, ik was er niet van op de hoogte.

    We hebben onze shoppartner verzocht om het woord ‘leer’ te vervangen door kunstleer, synthetisch leer o.i.d.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.