Reacties voor: Deze iPhone-hoes heeft een ingebouwde Android-telefoon

Heb je een iPhone maar wil je toch ook liever Android? Met deze Eye-case plak je een scherm met Android Nougat achterop je iPhone. Het bedrijf zoekt naar geldschieters via Kickstarter.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Nog niet voor Mn verdriet 😂

  2. Dat gaat weer een project zijn waarvan de geldschieters nooit iets gaan zien..

  3. De enige reden waarom ik een iPhone gebruik is vanwege het ontbreken van Android.

  4. Het enige leuke aan Android is dat je kodi zonder gerommel kan installeren .. dat is bij IOS wel wat anders 🤔

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Hahaha, ik zou eigenlijk nog wel een Nokia op de zijkant willen, moet kunnen toch? Bah…Android… waarom zou je dat willen. Is net zoiets als een iMac met een Windhoos-bult op de achterkant. 😄 Dit kán leuk zijn voor de nerds die overal maar kaartjes in willen steken, maar voor mij? Nee, ik heb meer dan genoeg aan mijn iPhone 7 Plus. En die dubbele batterij. Die zit er al in. 😉

  7. Wat een achtelijk idee. Dit soort shit is het enige wat kickstarter tegenwoordig nog voortbrengt; een stel hipsters die van een beanbag de zoveelste bullshit zitten te verzinnen. Ik hoop dat dit echt mega mega flopt. Eigenlijk hoop ik dat Kickstarter gewoon stopt en dat deze mensen gewoon gaan werken aan iets……nuttigs.

  8. Of je steekt met je geld de open haard aan. Heb je er nog 5 seconden plezier van. Kansloos project.

  9. Geen haar op mijn hoofd die dit zou willen, maar bang te zijn om je geld kwijt te zijn, hoeft bij Kickstarter niet hoor. Dat is nou juist het mooie van deze manier van Crowdfunding! Je betaalt pas als de boel verscheept wordt!

  10. Nice! Om te doen wat je op IOS niet kan..

    2 telefoons in 1 design.

    Jammer van de nutteloze reacties verder, dan koop je het toch lekker niet.

  11. Origineel geplaatst door Macspertise
    Geen haar op mijn hoofd die dit zou willen, maar bang te zijn om je geld kwijt te zijn, hoeft bij Kickstarter niet hoor. Dat is nou juist het mooie van deze manier van Crowdfunding! Je betaalt pas als de boel verscheept wordt!

    Was dat maar waar! Ik heb helaas geld gestoken in een project (Bringrr), het project was funded. De makers hebben dus wel het geld geïncasseerd ($125,- ) maar ik heb nooit een product gezien. Inmiddels 3 jaar geleden alweer. Dus het klopt niet wat je zegt.
    Je betaalt op het moment dat de deadline van inleg in verstreken en het minimale streefbedrag is opgehaald (funded).

  12. Andersom zou ik me nog wel kunnen voorstellen…dat je een Android telefoon op een iPhone wil laten lijken…maar dit😜

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.