Reacties voor: Extra iCloud-opslag voor MobileMe-abonnees nu echt verlopen

Voormalig MobileMe-abonnees hebben nu dan toch echt geen extra iCloud-opslag meer. Dit liet Apple weten in een e-mail.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. M’n telefoon staat nog steeds niet toe dat ik videos wis, dus geen backups meer voor mij

  2. Bij mij geeft ie aan dat ik gebruik maak van de 5gb gratis, maar ik heb toegang tot 25 gb…

  3. Ik heb die mail ook ontvangen. Als ik in iCloud op een Mac nakijk heb ik nog steeds 25 GB capaciteit. Volgens die mail had ik 0 GB van 5 GB in gebruik en dat klopt ook niet.

  4. Heb ook nog steeds 25Gb staan terwijl deze al had moeten aflopen… Apart.

  5. MobileMe had, ondanks dat het veel bugs had, wel erg mooie kanten….. We konden toen al video’s delen (iets dat in iOS 7 pas weer terug is), iDisk zodat alle bestanden op alle devices benaderd konden worden.

    Toegegeven….iCloud is wel fijner, sowieso dat er meer gebruikers zijn en je dus eenvoudiger foto’s kunt delen met andere gebruikers.

  6. Totaal nutteloze service. Ik heb een 128gb MBA, een 64gb iPad en een 16gb iPhone. Mn iTunes backups nemen al 20gb van de 128 op mn MBA in, WTF zou ik met 5GB cloud opslag moeten!?

  7. vandaag is er automatisch €32 afgeschreven voor de 20 GB jaar abonnement… ik heb het er wel voor over zeker met documenten in de iCloud

  8. Wat mij nog steeds niet duidelijk is, is hoe Apple die 20GB terug brengt naar 5GB als je ergens tussen de 5GB en 20GB aan opslag in gebruik hebt.

    Het meest waarschijnlijk lijkt mij dat ze max. 5GB aan bestanden bewaren waarbij de oudste bestanden worden gewist, maar is dat ook zo?

  9. Ik heb het mailtje ook gehad. Lang kunnen profiteren van mijn oude .mac account. Nu voor €16 euro euro totaal 15gb storage voor mijn iPhone en iPad back-ups. Erg schappelijk als je het mij vraagt voor het gemak van iCloud.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.