Reacties voor: Extra iCloud-opslag voor betalende MobileMe-klanten verlengd tot 30 september 2013

Apple heeft de extra iCloud-opslagruimte voor MobileMe-klanten verlengd met een jaar, tot 30 september 2013. Voormalige betalende MobileMe-gebruikers krijgen 10, 25 of 50 GB opslag bij iCloud.

Reacties: 16 reacties

  1. Leuk! Ik heb het mailtje ook ontvangen.

    Ik hoop nu dat Apple met een serieuze vervanger komt voor iDisk. Dat DropBox-gedoe is tergend traag. En Mickeysoft Skydrive (ook 25 GB gratis als oude “hete mail” gebruiker) is nog trager.

  2. Dropbox is hier niet traag hoor. iCloud in combinatie met Dropbox werkt hier ideaal.

  3. Lekker. Net eind september 50 GB extra gekocht.
    Zal eens bellen of ik daar van af kan. Ben nl. voormalig Mobile Me gebruiker.

    Vind dat Apple in dit soort situaties voortaan wel wat helderder kan zijn. Ze suggereren dat urgentie noodzakelijk is, maar komen uiteindelijk toch met een mooi aanbod. Hier gratis verlenging. Eerder – met de overgang naar iCloud – suggereerden ze urgentie om zelf je foto’s over te zetten. Toen puntje bij paaltje kwam deden iPhoto en Apperture dat automatisch voor je (nu heb ik de foto’s dubbel). Ik wil maar zeggen: Apple zou zicheen hoop kritiek besparen als ze – van te voren – wat duidelijker zijn over dit soort ‘migratie hulp’.

  4. Mailtje ook ontvangen. Top! Zo kan het ook dus.

  5. 25 GB, fijn! Maar wat kan ik ermee? Nog steeds geen iDisk.

  6. Mailtje ook ontvangen, je hebt alleen niks aan die 20Gb extra zonder iDisk. Kom met alle 4 apple reservekopieen nog steeds niet boven de 5Gb uit.

  7. Origineel geplaatst door Flieps
    25 GB, fijn! Maar wat kan ik ermee? Nog steeds geen iDisk.

    Je kan een “pseudo iDisk” aanmaken in Mobile Documents. Dan kan je tenminste al data synchroniseren tussen verschillende Macs. Helaas niet met iDevices.

  8. Zou mooi zijn als ze nu eens eindelijk PDF bestanden in iCloud zouden toestaan. Of idd iDisk nieuw leven inblazen. Heb nu wel m’n Pages, Numbers en Keynote bestanden in iCloud staan, zodat ik ze ook via iPad en iPhone kan openen, maar het gros van m’n bestanden is PDF.

    Apple hierover gemaild, officieel advies dat ik terugkreeg: “gebruik een concurrerende dienst als Dropbox”. Seriously??

  9. Als iCloud zo blijft als het nu is, dan ga ik ook in september 2013 niet betalen… Mits tenzij… Dropbox achtig iets…

  10. @Ludwig70:

    Net gratis teruggebeld door Apple. Ze hebben mijn 50GB extra abb (12 dagen geleden gekocht) teruggezet. Hopelijk val ik daarmee dan nog in deze actie. Anders upgrade ik naar 20GB extra. Die 50Gb krijg ik alleen maar vol als ik flink in HD aan het filmen sla… (nu iDisk ontbreekt).

  11. Hier is de mail ook binnengekomen. Apple BEDANKT! 🙂

  12. Persoonlijk blijf ik met icloud toch wat op men honger zitten. Wel allemaal tof dat pages en numbers met men mac samenwerkt maar ik mis een echte “cloud-opslag” fotostream bekijken via webinterface.

  13. Ik zie ook niet echt wat ik nu met die 20 Gb ‘moet’.

  14. @Bramo.

    Ten eerste kun je je fotostream delen, in de foto app, en deze op een openbare webpagina zetten waarbij je de link kunt mail.

    Ook kun je pages benaderen vanuit je browers. Hier kun je dan document up- en dowloaden. Downlaoden in word, pages en pdf. Uploaden ook alleen moet je het dan nog aanpassen. En waarom gebruik je voor documenten geen Dropbox dan. Zo ideaal als maar zijn kan.

    Succes!

  15. Belachelijk dat je voor zoiets extra moet betalen.
    Kost het toestel/apparaat al niet genoeg ?

  16. Slim van Apple. Mensen hun iCloud opslag zit nog lang niet vol dus hadden de meeste voor een downgrade optie gekozen. Door mensen het nog een jaartje langer te laten gebruiken is de kans op een betalende klant eind 2013 weer een stukje groter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.