Reacties voor: Extra grote duim voor de iPhone 6 Plus

Thanko heeft een grote duim van siliiconenrubber gemaakt, waarmee je ook de uithoeken van het iPhone 6 scherm nog kunt bereiken.
Lees het complete artikel → Extra grote duim voor de iPhone 6 Plus
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Hahaha!!!
    Dit vind ik echt humor! 😀

  2. De reachability functie op de 6 plus is nuttiger dan ik eerst had verwacht.

    Ik heb de 6 plus sinds gisteren en ik gebruik de functie regelmatig.

  3. Waarom niet de iphone 6 plus gewoon met 2 handen bedienen.. Snap het probleem niet

  4. Ik heb de iphone 6 plus in mijn handen gehad vandaag. De grootte valt echt tegen, vind het wel echt een top kwalitatief toestel. De 4,7 ich is ook een hele leuke, die kon ik dan wel met een hand bedienen. Heb de plus besteld en super blij mee kan niet wachten!

  5. Doet me denken aan goochelaarsduimen die ik vroeger had.

  6. Ook sinds gister de Plus in Haarlem gehaald, schitterend apparaat (schrok zelf niet van het formaat aangezien hier in huis ook een Note gebruikt wordt, die ik regelmatig pakte ivm filmpjes kijken ) ben al helemaal gewend ook, en voor mij is dit de gulden weg tussen tablet en telefoon . Gelijk een mooie slanke wallet case erom heen en is buigproof nu 😉 Nu nog een mooi stylusje, gebruik nu de stylus van de ipad op de plus en dat werkt uitstekend. (vindt dat zoiezo veel lekkerder en nauwkeuriger werken dan met je vette vingers op een touchscreen)

  7. Origineel geplaatst door Rich
    Ook sinds gister de Plus in Haarlem gehaald, schitterend apparaat en de gulden weg tussen tablet en telefoon voor mij dan. Gelijk een mooie slanke wallet case erom heen en is buigproof nu Nu nog een mooi stylusje, gebruik nu de stylus van de ipad op de plus en dat werkt uitstekend.

    Juist ja. Stylus. En dat, in combinatie met die “wallet”. Chique hoor. Net zo’n kast waar UPC bij mij thuis altijd het signaal mee op komt meten. En dat is dan je dure, oh zo mooi gedesignede telefoon. Zonde.

  8. @Dennis Prins: juist omdat het zo’n dure phablet is moet je het beschermen met een mooi sterk omhulsel 😉 heb altijd hoesjes gehad om iDevices. Je kijkt naar het mooie scherm en niet de hele tijd naar je design neem ik aan, of staar je de hele tijd naar de achterkant ? En kwa grootte valt het echt mee hoor..al die overdreven reacties, je weet dat 5,5 inch groot is en niet past in een behuizing van 4inch..dat is wat mensen vergeten lijkt wel, het is een mini tabletje dus voor een telefoon groot ja…maar bellen is voor mij bijzaak, ik wil fatsoenlijk surfen,lezen, gamen en filmpjes kijken ipv gepriegel, waarschijnlijk ben jij helemaal niet groter gewend of een andere merk zoals Samsung die al jaren hele grote schermen hebben? ja in dat geval is alles boven 4inch al snel enorm als je het niet gewend bent 😉 En werken met een stylus is perfect, gebruikte het zelfs op de iphone 5 wel eens ivm dikke vingers of het beter aanraken van een link.

  9. Ik bedien mijn iPhone altijd al met twee handen. Met één hand hou ik ‘m vast en typen doe ik met de wijsvinger van mijn linkerhand. En dat gaat lekker snel

  10. Ik hield ook altijd m’n foon met één hand vast en met de wijsvinger van de andere hand typen.
    Totdat een nichtje die half zo oud ais aks ik vertelde dat met twee duimen typen veel sneller gaat.
    Het was even oefenen maar na een week of twee kon ik echt supersnel typen!
    Ik typ zelfs sneller en beter op m’n iPhone met twee duimen dan op m’n iPad met meerdere vingers!:)

  11. Ik ben ook een groot fan van de iPhone 6 plus. Een ideaal schermformaat ook voor zakelijk gebruik. Wat ik wel hilarisch vind, toen de geruchten nog beweerde dat de iPhone 6 een groter scherm zal krijgen dat niemand dat zal willen en/of hoe belachelijk het wel niet zal zijn. Leg deze uitspraken maar eens naast de verkoopcijfers… Hoe zo kritiek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.