Reacties voor: Externe harde schijf is via Camera Connection Kit aan te sluiten op gejailbreakte iPad

Het is gelukt om een externe harde schijf via de iPad Camera Connection Kit aan te sluiten op een gejailbreakte iPad. Maxwell C. Shay heeft op zijn site een handleiding geplaatst.
Elger van der Wel -

Reacties: 12 reacties

  1. Kan je er ook een USB stick op aansluiten

  2. Ehm, en als je ext. harde schijf nou extern gevoed is? Hij heeft hier een simpel langzaam hd’tje aangesloten. Mijn ext. hd’s hebben allemaal een externe voeding. Zou het dan wel gemakkelijker lukken?

  3. Wirwar aan kabels? Ik zie 1 gesplitste kabel.
    Dus dat valt nog aardig mee.

  4. Onpraktisch dus….Ofwel MacBook meesjouwen of een gevoede HD.

  5. Problematischer is, is dat de iPad (dat probleem hadden we vroeger met de iPod ook al) niet opgeladen kan worden tijdens gebruik van de connector. Terwijl je juist op het moment dat je spullen aan het importeren bent, wel graag zeker wilt zijn van het blijven draaien van je iPad.

  6. Dan moet het dus ook lukken met een usb stick van bv 16Gb
    Altijd handig!!

  7. @rob: Misschien niet, want een usb stick gebruikt de stroom van de apparaat, waaraan het aangesloten is, om voldoende energie te hebben; om bestanden over te zetten…dacht ik

  8. @Amine: Mmm, je kan toch ook een sd kaartje uitlezen met foto’s erop?

  9. Zou wel handig zijn als je usb stick kon aansluiten

  10. en bestanden van een sd kaartje

  11. punt is dat je ten alle tijden een mount er op los moet laten – althans zo lijkt het. Een usb-powered HD krijgt niet genoeg prik vanuit een iPad (als ie uberhaupt al stroom krijgt geleverd), dus zul je prik mee moeten nemen.

    Ik neem aan dat je de mount ook vanuit de iPad zelf kan doen, het blijft een beetje behelpen – men zou het mounten kunnen fixen dat ie dat automagisch doet.

  12. Wat is een ipad toch handig! Je hoeft hem alleen maar te jailbraiken en dan kun je zelfs een USB disk aansluiten. (kan niet ieder apparaat dat al zo’n jaar of 10?)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.