Reacties voor: Met Extensify kun je tweaks installeren zonder jailbreak

Extensify is een interessante nieuwe app, waarmee je allerlei tweaks voor apps van derden kunt installeren. Je loopt daarmee wel extra risico's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Abonnement? Laat maar. Eeuwig betalen voor een paar tweaks?
    Kun je beter de developer mailen met enhancement requests. Of een alternatief installeren.

  2. Spannend!

    @Gonny zie wel weer een topic wanneer het voor iedereen beschikbaar is.

  3. Heel gaaf maar ook héél gevaarlijk. Apps kunnen zodanig aangepast worden dat apps hele gevoelige info doorspelen naar de makers van de exo’s. De nieuw gebouwde apps worden immers niet meer gecontroleerd door Apple. Bovendien zal een abonnement model niet veel mensen aanspreken.

    Als je geen verstand hebt van jailbreaken zou ik deze mogelijkheid ver links laten liggen aangezien de gevaren vergelijkbaar zijn. Ik hoop dat betrouwbare leden van de jailbreak community de exo’s goed gaan controleren in hun store maar daar heb je toch een flink team voor nodig. Dat zal het abonnement ook deels verklaren om zo’n team te betalen. Leuk initiatief maar ben benieuwd of dit niet binnen 6 maanden dood gebloed is.

  4. Extensify is een mooie uitvinding. Zelfs als het gebruik beperkt wordt tot het modden van andere apps, zal er genoeg toepassing voor zijn. Maar dat abonnementsmodel, dat gaat niet werken. Dan toch maar jailbreaken als je je toestel wilt aanpassen.

    Overigens is het al meer dan 2 jaar geleden dat ik voor het laatst een jailbreak heb toegepast. Apple let zo goed op wat de meest populaire jailbreak tweaks zijn, dat tegenwoordig bijna alles waarvoor je zou willen jailbreaken, al standaard in iOS zit. En sinds het voor iedereen mogelijk is geworden apps te sideloaden, kun je ook steeds meer apps die voorheen alleen in Cydia stonden, op je toestel zetten zonder daarbij veiligheidsrisico’s te lopen.

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.