Reacties voor: Komisch kaartspel Exploding Kittens nu ook op iPhone en iPad

Het grappige kaartspel Exploding Kittens heeft vandaag zijn weg gevonden naar de iPhone en iPad. Daag je vrienden uit en speel tegen elkaar in deze leuke multiplayergame.
Lars Paymans -

Reacties: 5 reacties

  1. De bovenste screenshot geeft wel heel erg een “angry fruit salad” gevoel. Maar uit de omschrijving lijkt het inderdaad een hilarisch leuk groepsspel te zijn. Bijna m’n hele familie heeft iPhones en/of iPads, dus wie weet gaan we er nog eens een verjaardag mee opleuken.

    Weet iemand trouwens of er ook kruisbestuiving mogelijk is, dwz. een multiplayer game waarbij ook bv. Android-apparaten meedoen?

  2. Dus.. ik kan niet met andere mensen buiten mijn huis spelen? Het kan toch niet anders dan dat dit flopt..?

  3. Jammer dat je het spel niet op één iPhone kan spelen, maar dat iedereen de game moet kopen. Dan hadden ze het beter Free to Play kunnen maken, met extra card-decks als in-app aankoop.

  4. Origineel geplaatst door Brian
    Jammer … maar dat iedereen de game moet kopen. Dan hadden ze het beter Free to Play kunnen maken, met extra card-decks als in-app aankoop.

    Ik denk dat de reden het pay-to-play is vooral te wijten is aan het feit dat de game op de PC al een succes is. Genoeg reviews e.d. te vinden dus.

  5. Nou, ik denk dat dit best nog wel eens een succes kan worden. Ze zeggen in de game al dat er gewerkt wordt aan internet-games. Overigens, dit is juist waarin gamecenter handig kan zijn. Spelen via de Apple-servers en achievements via GameCenter.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.