Reacties voor: Exchange op de iPhone: nieuwe functies voor zakelijke gebruikers (uitleg en achtergrond)

Vanaf juni heeft de iPhone ondersteuning voor Microsoft Exchange, maar wat houdt dat in voor zakelijke gebruikers? En welke andere zakelijke functies kunnen we verwachten? Een uitleg voor niet-nerds.

Reacties: 9 reacties

  1. Met meeste kan al met .mac

  2. een goeie gratis optie voor hosted exchange is mail2web kijk maar eens op mail2web.com werkte prima toen ik mijn mda nog had. Maar vond push mail niet echt super belangrijk en het kostte best wat van mijn accu van mijn ouwe trouwe mda..

  3. Ook al zou dit met .mac kunnen, wegens beveiligings risico’s gaat systeembeheer niet zomaar telefoons toelaten op de Exchange server. Dit inderdaad om lekken van beveiligde inforrmatie te voorkomen.

    Verder zit ik met smart te wachten op deze features, dit scheelt een hoop gedoe en de mail client die nu op de iPhone draait is zeer beperkt. Waarom worden bijvoorbeeld bij een IMAP verbinding niet alle mappen gecontrolleerd op nieuwe mail, maar alleen de eerste inbox die hij tegenkomt?

    Ik begreep dat de beta van firmware v2 nog erg instabiel is, dus deze installeer ik nog maar niet. Ik wacht wel even tot de final release.

  4. is het nog mogelijk om naast je exchange ook je privé agenda te gebruiken? En kan je dan ook aangeven welke agenda je wilt gebruiken voor welke afspraak?

    Btw: dat Nederlandse woordenboek is echt briljant!

  5. Beetje off topic:

    En is het ook mogelijk om exchange in je mail.app op je Mac te ontvangen?

  6. ook een vraagje: als ik in het buitenland ben kan ik wel via wifi mijn email ophalen maar niet verzenden. Is hier een oplossing voor?

  7. Onze systeembeheerder heeft exchange over https ingesteld, is dat ook mogelijk met deze firmware?

    En hoe gaat dit werken met mijn bereikbaarheid, als er de hele tijd een gprs verbinding actief is, kan ik niet gebeld worden.

  8. Zou ‘normale’ Active Sync (dus niet draadloos) dan ook dalijk worden ondersteund?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.