Reacties voor: Evomail: toekomstige iPad-app wil e-mailen leuker maken

Evomail wordt een nieuwe iPad-app om te e-mailen. Jared Erondu ontwikkelt samen met twee vrienden een app om e-mailen l
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Hier is nog een teaser te vinden.

  2. …voor moet gaan betalen… dat wordt dus geen succes, het niet hoeven te betalenis juist de oorzaak van het succes van email. Eenmalige aanschafkosten zijn geen probleem, structurele lasten wel.

  3. @Alex: Dat ligt er maar net aan hoe belangrijk een goede mail-app voor je is. Nieuws is gratis op nu.nl, maar er zijn ook mensen die betalen voor een krant.

  4. Over mooie/goede mail-interfaces gesproken: heb onlangs Windows 8 geinstalleerd op m’n PC (sorry Apple), maar wat een mooi en strak (metro) interface is dat zeg! Vooral de mail app vind ik geweldig. Strak, minimal, basic, kortom perfect (voor mij). Hoop dat het ook die kant op gaat met mail voor iOS. Apps als Clear zijn al een goede stap in de richting. Wat dat betreft voorzie ik een gouden toekomst voor W8, daar gaat iOS nog een harde dobber aan krijgen…

  5. Windows 8 Mail app strak? Vol tekortkomingen ja.. De app werd al vanaf dag 1 afgeschreven. Niemand die enigszins professioneel bezig met mail kan deze app gebruiken. Het zit vol bugs en is kortweg troep. Enfin, we wijken af.. Ik ben ook wel voorstander voor een iets beter mail app. Dan met name meer functionaliteit.. Maar of ik dan ook wil maandelijks gaan betalen zal nog maar zeer de vraag zijn.. Dit zal van de prijs gaan afhangen en in hoever je de mailapp zal kunnen standaard maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.