Reacties voor: Optische illusies en lastige puzzels in Monument Valley-kloon Evo Explores

Evo Explores is een nieuwe game die geïnspireerd is door de klassieker Monument Valley. Loods het robotje Evo door de verschillende levels door slim gebruik te maken van optische illusies en lastige puzzels op te lossen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Kunnen ontwikkelaars (en muzikanten) tegenwoordig niets origineels meer bedenken? Alles wordt nageaapt onder het motto ‘beter gepikt dan zelf verzonnen’…

  2. @Bas: Huh? Ik vind het echt prachtig uitgevoerd….? Ook al is het gepikt. Facinerende levels, mooie uitvoering.

  3. 1 wezenlijk verschil zie ik dat hier dingen ook ‘mogen lijken alsof’ Zo moet je bij Monument Valley alles uitlijnen op een manier dat dingen op elkaar lijken aan te sluiten maar zie ik hier dat als b.v. een object voor het gat staat het lijkt alsof er geen gat is en je er dus alsnog overheen kan lopen. Oh en een top-view aanzicht had ik niet gezien in momunent… Verder lijkt dit eerder een vervolg zo 1 op 1 lijkt het haast.

  4. Origineel geplaatst door Frans H
    @Bas Huh? Ik vind het echt prachtig uitgevoerd….? Ook al is het gepikt. Facinerende levels, mooie uitvoering.

    Maar niet origineel. Dezelfde stijl, dezelfde gameplay, natuurlijk ook goedkoper dan het origineel. Het is helaas kenmerkend voor mobiele games dat een kaskraker snel wordt gevolgd door een variant, terwijl het idee en de vernieuwing datgeen is wat Monument Valley toen zo populair maakte.

  5. Een ode? Tis gewoon een rip-off. Smakeloos! Of het er nu wel of niet mooi uit ziet, verzin zelf iets ipv meeliften op succes van een ander met een rip van een ander.

  6. Ik zou graag willen weten hoeveel levels er in zitten?

  7. Origineel geplaatst door J@n
    Ik zou graag willen weten hoeveel levels er in zitten?

    Ik sluit mij aan bij Jan, ik had Monument Valley binnen enkele uren al uitgespeeld. Alhoewel, gezien hoe prachtig het spel eruit ziet, het z’n geld dubbel en dwars waar was had ik graag wat meer speeltijd gewild.

  8. Gewoon Monument Valley na geruime tijd weer spelen, je weet al die wendingen toch niet meer precies. En “O ja… zo moest dat!” blijft leuk…
    Moet dit ook maar eens proberen.

  9. Momenteel in de aanbieding voor € 0,99!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.