Reacties voor: Everpurse: iPhone opladen met draadloos oplaadbare handtas

De handtas Everpurse bevat een accu die je iPhone oplaadt. De accu van de Everpurse kan via een draadloze inductielader worden opgeladen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Als ik het filmpje zo bekijk, past de nieuwe Iphone 5 er niet eens in, aangezien die telefoon er rechtop in moet en de rits er praktisch al tegenaan komt… beetje jammer dit

  2. Hoezo draadloos ?
    1e je moet dat tasje zelf opladen anders doet hij het niet even dit terzijde..
    2e hoezo draadloos als je hem alsnog aan een connector moet aansluiten ?

  3. Je kan ook zo’n gewone duracell mobiele oplader in je eigen handtas steken voor 30 á 35€.

  4. Yo dawg, we heard you like charging, so we made you a charging purse that you can charge so you can charge your phone while we charge you for the charging purse.

  5. En hoe goed is dat voor je bankpasjes die je in je tasje doet?

  6. Origineel geplaatst door barry55
    Hoezo draadloos ? 1e je moet dat tasje zelf opladen anders doet hij het niet even dit terzijde.. 2e hoezo draadloos als je hem alsnog aan een connector moet aansluiten ?

    Het tasje is draadloos op te laden met de bijgeleverde Charging Mat

  7. @Whacko, nu met het nieuwe pinnen zou magnetische schade toch niet meer moeten kunnen op je pinpas. Neem aan dat die chip daar niet gevoelig voor is of wel?

    Verder een beetje stom moment om zoiets uit te brengen nu er een nieuwe iPhone aan lijkt te komen met nieuwe afmetingen en een nieuw stekkertje…

  8. Ik laad mijn iphone draadloos op via een matje van Zens. Heb een matje thuis en op mijn werk. Batterij is altijd vol en ook geen kabels.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.