Reacties voor: Evernote Premium 6 maanden gratis voor klanten T-Mobile

Evernote voor iPhone en iPad is een half jaar lang gratis met Premium-abonnement te gebruiken dankzij een actie van T-Mobile.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Neeeeeeee T-Mobile, ik stap niet weer over!!! Mooi niet!!!

    Ik gebruik toch sowieso haast nooit Evernote, alleen voor nootgevallen.

  2. @Maurice Hooijmans: Je gebruikt het alleen als de pinda’s op zijn?

  3. @aandewiel: Ja, zo’n beetje ja πŸ˜›

  4. @Maurice Hooijmans: Die van jou is echt goed:-), zal best geen walnoot zijn, eerder en apenoot πŸ™‚

  5. @rick: Wat dacht je van een beuken noot? Of beter, een keshu noot πŸ˜‰

    Back to business:

    T-Mobile heeft voor mij een hele hoop ellende gebracht. Als ik een telefoontje zou moeten krijgen dat een vriend van mij is aangereden en dat niet krijg omdat ik gewoon geen ontvangst had met T-Mobile, en dat dan dus gewoon een dag later pas via iemand anders te horen gekregen heb, vind ik dat toch wel erg.

    Maar, ach. Ze mogen van mij alle acties in de strijd gooien, maar toch stap ik niet over!

    Wel of geen Evernote, dan moeten ze maar met iets beters komen πŸ˜‰

  6. Bij kpn krijgen ze spotify en t mobile evernote?

  7. Maar je hebt gelijk, sommige apps zijn zo uitgebreid en gelikt dat je ze eigenlijk niet gebruikt. Duurt vaak te lang voor je de relevante info op de juiste plaats hebt.

  8. Als je een amerikaans Apple ID hebt, krijg je 60 punten ipv een half jaar premium. Kun je uitgeven aan een half jaar premium, maar ook andere zaken. Weet iemand of je die punten ook aan een andere gebruiker kunt giften?

  9. ik heb een t-mobile abbo hoe krijg ik een premium versie op mijn iphone?

  10. T-mobile moet wel met dit soort acties klanten lokken. Want van het netwerk – de core-business – moet ze het niet hebben. Net overgestapt naar Vodafone en het verschil is heel groot. Had eerder moeten overstappen.

  11. @peter als je de app nog niet hebt: downloaden en account aanmaken dan komt vanzelf de popup in beeld waarschijnlijk

    Ik heb al evernote premium, maar krijg er nu 6 maanden gratis bij voordat ik weer moet betalen voor een jaar. Ik ben wel blij met deze actie.

  12. Dit werkt ook voor bliep klanten

  13. Werkt dus ook bij ben

  14. Gebruik Evernote regelmatig. Maar ik zie nergens een pop scherm of iets dergelijks waarmee ik kan upgraden ?!

  15. Ik begrijp niet waarom mensen een andere app gebruiken voor notities dan de ingebouwde. Het is maar een notitie toch?

  16. @Daniel: Evernote is niet zomaar een app voor losse notities, maar een platform dat in elke workflow past. Of je het nou gebruikt voor kopiΓ«ren-plakken tussen verschillende apparaten, voor het maken van todo’s in andere apps of voor het bewaren van e-mails. Allerlei apps bieden handigheidjes aan in combinatie met Evernote.

  17. Ik heb 12 maanden gekregen in plaats van 6 maanden πŸ™‚ Weet niet waarom maar ben er blij mee πŸ˜€

  18. Snap er niks van :p Gebruik gewoon de standaard Notitie app van Apple, vind ik heerlijk simpel en functioneel πŸ™‚ En best mooi.

  19. Ik heb een engelstalige evernote op mijn iPhone staan.
    Het popup scherm had ik eerst weggeklikt omdat ik evernote nodig had en al premium heb.
    Thuis even gekeken en op het tabblad “Premium Features” staat de aanbieding alsnog.
    Echter omdat ik een engelstalige versie heb ik 60 points gekregen. Die points kan ik volgens de mail die ik heb gekregen inwisselen voor premium of een hogere upload per maand.

  20. Wat gebeurt er met je bestaande Evernote Premium abonnement als je op deze actie in gaat?

    Wordt dat half jaar bij je al lopende abonnement opgeteld? Of kun je deze actie ‘bewaren’ totdat je bestaande abonnement afloopt en met deze actie ’em 6 maanden gratis kan verlengen?

    Ik gebruik Evernote best veel, op (werk) Windows laptop, op iPhone / iPad, en op 2 Macs thuis. Super handig voor van alles en nog wat.

  21. Ik krijg het niet voor elkaar om de pop-up in beeld te krijgen. Iemand een tip om de pop-up te triggeren?

  22. @D. Burger: Als bestaande Evernote Premium gebruiker krijgt je met deze actie 60 Evernote Points. Daar kun je dan weer 6 maanden je premium account mee verlengen.

  23. @EN-User: Thanks voor de tip. Toen ik (na lange tijd) op de iPhone Evernote opstarte kwam direct het T-Mobile bericht als popup in Evernote. Heb nu die 60 Evernote Points ontvangen.

    Mooie actie! Bedankt T-Mobile!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.