Reacties voor: Gebruikers boos en teleurgesteld om Evernote’s Penultimate

Penultimate was de ultieme notitie-app voor handgeschreven tekst en notitie, maar de update naar versie 6.0 heeft gebruikers boos gemaakt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik ben overgestapt op Noteshelf. Die synchroniseert net zo goed met Evernote. Ook Zoomnotes is erg goed. De laatste implementeert de Jot Script het beste, beter nog dan Penultimate deed.

    Evernote voor Mac is ook opnieuw ontworpen en daar is ook veel kritiek op. Evernote krijgt een leuke kerst dit jaar 😛

  2. Sinds ik GoodNotes heb snap ik niet dat er ook nog andere schrijfapps succes hebben. Echt een heerlijke app met lekker schrijvend zoomvenster. En de onlangs toegevoegde handschriftherkenning werkt ook nog!

  3. Typisch geval van een ontwikkelaar die het denkt beter te weten en het potentieel van de eerdere versie niet kent. Heel erg jammer.

  4. Ik ben overgestapt op Bamboo Paper. Werkt precies zo en zelfs beter als de oude Penultimate. De app ziet er zeer fraai en bijna hetzelfde uit en je kan je notes exporteren naar Evernote.

  5. Evernote lijkt een beetje op de dool de laatste tijd. Ook tot mijn treurnis…Zoals Martin zegt is ook het redesign van de Mac app geen overweldigend succes, minstens een gemiste kans. Bij Penultimate hebben ze het schijnbaar goed verbrod… 😮

    Jammer, want wat Evernote in handen heeft is echt prachtig. In dit geval dus akkoord met KALLT.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.